Facebook Pixel

Годжі. Сік, екстракт, ягоди в період дієт і вагітності

Годжі. Сік, екстракт, ягоди в період дієт і вагітності

Ягоди годжі - це натуральний органічний продукт, який рекомендується дієтологами для стимуляції травної системи, а також поліпшення обмінних процесів. Харчова добавка позитивно впливає на зір і стан шкіри, зміцнює імунітет і серцеві м'язи, позбавляє від анемії, оздоровлює печінку і нирки. Ще одна важлива особливість - ягоди годжі зменшують апетит і продовжують відчуття ситості, незамінне властивість для дієт, чи не так?

Приймати сухі, в'ялені або запарені ягоди необхідно за півгодини до прийому їжі.

Більш зручні формати - це сік і екстракт ягід. У такому вигляді добавку можна взяти з собою в подорож, на роботу (щоб не пропускати прийоми) і т.д.

Ягоди годжі можна і навіть необхідно приймати при вагітності, вони не тільки підтримають і відновлять цілий ряд функцій в організмі майбутньої мами (якому допомогу зовсім не завадить), але і додадуть поживні речовини, які отримує малюк. Дана харчова добавка також безпечна в період годування груддю.

Худнуть зараз і чоловіки і жінки, багато хто зіткнувся з тим, що процес цей довгий, виснажливий і для організму вимотує. Але це так тільки в тому випадку, якщо ви не допомагаєте собі спеціальними професійними добавками. Худніть правильно і легко, доповнивши свій раціонекологічними і натуральними продуктами для схуднення .

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.