Facebook Pixel

Як зміцнити імунітет влітку?

Як зміцнити імунітет влітку?

Здоровий спосіб життя, довкілля, спадковість і багато інших чинників - все це впливає на наш імунітет.

Симптоми слабкого імунітету

Якщо ваш організм слабкий це відразу проявляється частими застудами, особливо вони проявляються в осінній і зимовий час. Одним з перших дзвіночків про те що ваш імунітет ослаб - це вірус герпесу, який проявляється висипаннями на губах. Запалення носоглотки, алергія, висипання на шкірі та інші хвороби проникають в наш організм і негативно впливають на здоров'я.

Літо - ідеальна пора для зміцнення імунітету. Сонце, достаток вітамінів дають набратися сил організму.

Вітаміни.

Різноманітність фруктів і ягід дозволяють наситити організм вітамінами на тривалий період. Інші ж готують поживні коктейлі на основі вітамінних добавок для імунної системи, які можна пити по кілька разів на день. До складу імунної формули входять лікувальні трави, вітаміни для імунітету, антиоксиданти, мінерали. А також інші антибактеріальні, антисептичні та протизапальні властивості.

загартовування

Загартовуватися можна почати з простого умивання і протирання рук холодною водою. Наступним кроком може бути обливання ніг прохолодною водою, а згодом перейти ранкове і вечірнє обливання тіла прохолодною водою. Водні процедури відмінно діють на організм, купання відмінно діє на все тіло, сприяє загартуванню.

фізично навантаження

Фізичні вправи допомагають зміцнити серцево-судинну систему, кров швидше ціркуліруеті в результаті виводить шлаки, холестерин швидше з організму. Люди, які страждають хронічними хворобами займаючись спортом відчувають себе бадьоріше і здоровіше.

вода

У спекотні літні дні, важливо пити багато води і цю звичку перенести на більш холодні місяці. Вода допомагає розчинити все згубні речовини і відмінний помічник для імунітету. Якщо ваш організм зневоднений, то йому важко буде боротися з хворобами. Незалежно від прийому їжі необхідно випивати до двох літрів води в день. Не можна пити воду великими порціями, оскільки це перевантажує сечовидільну систему. Досить невеликих порцій, якими можна поповнювати втрачену рідину.

І на останок. Які саме вітаміни приймати? Вибір зараз величезний - який задовольнить необхідність постійного прийомувітамінно-мінеральних комплексів , що містять правильні дози активних речовин.

Зміст
  • Симптоми слабкого імунітету
  • Вітаміни.
  • загартовування
  • фізично навантаження
  • вода
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.