Facebook Pixel

Жироспалювачі: що це і навіщо це потрібно?

Жироспалювачі: що це і навіщо це потрібно?

У наші дні ми часто стикаємося з проблемою зайвого жиру, але в той же час досить скептично ставимося до жиросжигателях. А все це тому, що не вміємо правильно вибрати відповідні. Ми пропонуємо розібратися, які препарати рекомендуються і як саме вибрати те, що потрібно.

Схуднення - це процес, який час від часу активізується: після свят, до пляжного сезону, до Дня народження або щоб влізти в старі джинси. Не варто відразу панікувати, якщо ви набрали трохи зайвої ваги. Є прості правила, дотримуючись яких, вам буде легше боротися із зайвими кілограмами.

Правило перше: чи не брешіть собі.

Зайва вага нізвідки не з'явиться. Не обманюйте себе або вашого інструктора з фітнесу: "я нічого такого не їла" або "у мене просто поганий обмін речовин". Вченими доведено, що генетично повних людей всього 5%.

Краще зосередьтеся на тому, що саме вам заважає стати стрункою. Причина точно знайдеться: солодке, жирне, переїдання на ніч або проблема травлення.

Правило друге: індивідуальний підхід

Не варто відразу скуповувати перший побачений препарат в рекламі, яка так і кричить вам з екрану: "Я скинула 10 кг за 2 тижні. І ви теж схуднете за допомогою супер-препарату ". Він може бути абсолютно марним для вас або навіть завдасть шкоди вашому організму.

Порадьтеся з гастроентерологом, дієтологом і підберіть саме те, що потрібно вам. Блокатори калорій , засоби для прискореного обміну речовин або ж для зниження апетиту .

Правило третє: визначте дозування

Активні жіросжігателі найчастіше містяться в кофеїн і в різній кількості. Ви випиваєте по 4 чашки кави щодня і при цьому добре себе почуваєте? Дієтологи стверджують, що в такому випадку вам підійде практично будь-який препарат. Але якщо після денного латте ви не можете заснути, то вибирайте препарати зі складом помягче.

Якщо ви любитель солоденького і мучного, то в такому випадку краще всього вибрати препарати з хромом і вітамінами групи В. Ці кошти допоможуть нормалізувати обмін вуглеводів і знижують бажання закусити вечерю шоколадкою.

Якщо ви не уявляєте свого раціону без жирного і смаженого, то вам підійдуть блокатори калорій на основі хітозану. Ця речовина зв'язує зайвий жир і виводить його з організму.

Від переїдання на ніч варто приймати додаткову порцію білка, що запобігає "нічної обжерливості".

Вся лінійка жироспалювачів складена так, щоб ви могли підібрати для себе кілька взаємодоповнюючих засобів, які підійдуть саме вам і не будуть шкодити вашому здоров'ю.

Худніть правильно і безпечно з резиденцією вітамінів Biotus!

Зміст
  • Правило перше: чи не брешіть собі.
  • Правило друге: індивідуальний підхід
  • Правило третє: визначте дозування
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.