Facebook Pixel

Кава для схуднення

Кава для схуднення

Для тих, хто вирішив скинути зайву вагу, важливо запам'ятати - потрібно знати міру і пити не розчинний, а натуральна кава без цукру і інших шкідливих добавок.

При обсмажуванні зерен і приготуванні виділяються ефірні масла, а вуглеводи згоряють. Що це означає? А це означає, що калорійність напою знижується, і в готовій порції міститься близько 2 калорій.

Про калоріях

Чим міцніше кави і чим більше інших інгредієнтів в ньому, тим більше ваш напій містить калорій. Більшість вважає, що немає нічого страшного, якщо додати в чашечку ароматного напою ложку цукру або вершків. А кожна ложка цукру або вершків підвищує калорійність кави до 30-40 калорій. Можливо, ці цифри вас не лякають, але якщо ви серйозно вирішили схуднути, то навіть такі маленькі дози будуть перешкоджати.

Кава стимулює метаболізм, що на практиці пригнічує напади "гормонального" апетиту. Завдяки такому ефекту лікарі рекомендують помірне і регулярне вживання кави тим, у кого є схильність до зайвої ваги.

Відомо, що цей напій має також диуретическими властивостями і лаксатівним дією (в народі кажуть - послаблення). Натуральний чорний кави вважають ефективним помічником, якщо хочете схуднути швидко. Адже він змушує працювати організм в посиленому режимі, що в свою чергу за короткі терміни виводить з організму "шлаки" і зайві кілограми води. Тут важливо стежити за гідробаланс організму і не допустити зневоднення.

Що стосується зеленої кави , то ефект для схуднення схожий на дію імбиру. Метаболізм помітно прискорюється, а кишечник починає працювати як годинник. Дієтологи наголошують, що зелена кава цінний тим, що володіє   хлорогенова кислотою, яка в цьому продукті має натуральне походження, а не синтетичне.

Головною перевагою хлорогенова кислоти є те, що вона підсилює відчуття насичення під час прийому їжі. Якщо ви вирішите випити порцію кави перед їжею, організм трохи швидше відчує ефект ситості, за умови, що сніданок, обід або вечерю не буде відбуватися «на швидку руку».

Не варто забувати, що кава є допоміжним засобом для схуднення. Його не можна розглядати як головний засіб для зниження ваги і повністю переходити тільки на його вживання. Таке рішення згубно вплине на ваше здоров'я.

Якщо пити каву для схуднення в помірних дозах, він допоможе вам менше їсти - наповнить шлунок разом з основною трапезою, і для втамування голоду досить буде маленькою порції їжі. Всі ці ефекти дійсно допомагають скинути пару кілограмів.

Зміст
  • Про калоріях
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.