Facebook Pixel

Про користь риб'ячого жиру Солгар для дитячого організму

Про користь риб'ячого жиру Солгар для дитячого організму

Риб'ячий жир містить вітамін А, Д, магній, йод, залізо, марганець і надзвичайно корисні поленасищенние кислоти Омега - 3. Недолік таких кислот як Омега -6 і Омега-3 може привести до порушення мозкової активності та погіршення пам'яті. Ці кислоти організм не вміє виробляти, тому взяти він їх може з риб'ячого жиру.

Для дорослих риб'ячий жир є джерелом енергії, з його допомогою кальцій і фосфор повноцінно засвоюються організмом, відновлює суху шкіру, волосся, зір. Допомагає позбутися від алергії.

У риб'ячому жирі фірми Солгар немає слідів ртуті, яка міститься в тканинах риб. Тому він вважається по-справжньому цілющим. Лікувальна дія надає при ракових захворюваннях, артриті, псоріазі. Всі хвороби, при яких слід приймати риб'ячий жир не перелічити.

Давайте зупинимося на користь впливу його на дитячий організм.

Риб'ячий жир потрібно починати давати дитині з самого раннього віку, так як він може запобігти розвитку рахіту, закласти основу хорошого зору. Прийом його важливий для нормальної роботи нервової системи, побудови тканин спинного мозку, підвищення моторики і поліпшення імунітету. Дітям хворим на гемофілію та анемією лікарі призначають його як ліки.

Продукт містить вітамін Д, який забезпечує нормальний ріст кісток дитини, знижує ризик захворювання серця, шкіри, стимулює розумовий розвиток. Риб'ячий жир Солгар допоможе підліткам в боротьбі з депресією, порушенням сну, агресивністю.

Отже, будучи натуральним продуктом, який містить нескінченно багато цінних речовин, риб'ячий жир - прекрасний засіб для збереження здоров'я наших дітей.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.