Facebook Pixel

Чи плануєте дитини в 2016 році?

Чи плануєте дитини в 2016 році?

Якщо ви тільки плануєте вагітність або вже виношуєте малюка, пора підібрати вітамінний комплекс для вагітних. Важливість вітамінів під час вагітності складно переоцінити, адже організм мами самостійно не може впоратися із забезпеченням усім необхідним відразу двох, йому потрібна допомога.

Підбирати вітаміни для вагітних потрібно в залежності від триместру, адже на різних термінах вагітності необхідними є різні вітаміни.

1 триместр: фолієва кислота, вітаміни А, Е. Дані вітаміни краще починати пити за 2-3 місяці до вагітності і продовжувати прийом до кінця першого триместру.

2 триместр: залізо, йод, кальцій.

3 триместр: залізо, вітаміни A, C, D.

Комплекси вітамінів для вагітних створені з урахуванням необхідних добових доз вітамінів і мікроелементів, в них є все, що потрібно організму мами і малюка для здорового розвитку та відмінного самопочуття.

Медицина зробила крок так далеко, що ігнорувати її досягнення і користуватися бабусиними методами не тільки не розумно, але і небезпечно. Ми живемо в 2016 році, у нас є доступ до кращих ліків, вітамінів, харчових добавок, які можуть зробити вагітність безпечної і максимально комфортною для мами і малюка, так чому б цим не скористатися? Вітаміни можуть творити чудеса, даруючи здоров'я, сили і красу.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.