Facebook Pixel

Продукти спортивного харчування

Продукти спортивного харчування

Препарати для спортсменів призначені зазвичай для зростання м'язової маси, спалювання жирового прошарку, підвищення витривалості і вироблення тестостерону. Основні категорії продуктів спортивного харчування:

  • Білково-вуглеводні коктейлі.
  • Амінокислоти.
  • Жироспалювачі.
  • Енергетики.
  • Вітамінно-мінеральні комплекси.
  • Спеціальні препарати - це комплекси, які зазвичай об'єднують в собі вітамінні комплекси, амінокислоти і кофеїн або стимулятори вироблення чоловічого гормону тестостерону.

Перед початком прийому будь-якого продукту спортивного харчування необхідно здати всі аналізи. Тільки в здоровому стані можна починати прийом будь-яких вітамінних або інших комплексів. Серйозні спортивні досягнення сьогодні не обходяться без додаткових допоміжних спортивних препаратів, тут головне вибрати надійного виробника, який пропонує виключно якісну продукцію. У магазині Biotus ви знайдете широкий асортимент спортивного харчування , а також отримаєте завжди кваліфіковану допомогу у виборі необхідного продукту.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.