Facebook Pixel

Чому у нас краще купувати вітаміни Солгар?

Чому у нас краще купувати вітаміни Солгар?

Ви, як покупець, можете задатися питанням, чому саме в цьому магазині купити вітаміни Солгар ? Адже вони продаються і в аптеках, а там вони вже точно оригінальні.

В аптеках представлений ряд з 40-60 найменувань продукції компанії, ми ж пропонуємо вибір з 400 найменувань. Ціни у нас також набагато нижче. Чому? Тому що наші вітаміни надходять прямо зі складу в США, де вони і виробляються, без посередників і, відповідно, зайвих націнок.

Вітаміни Солгар славляться своєю якістю, адже вони на ринку біодобавок вже з 1947 року. Компанія цінує своє ім'я і, таким чином пропонує найкращий продукт.

Продукція компанії Солгар підходить для людей зі специфічними захворюваннями і станами. У ряді продуктів ви можете знайти вітаміни в тих формах, які саме вам підходять і будуть вам корисні. Купуючи продукцію компанії, ви можете бути впевнені, що всі норми і стандарти виробництва дотримані в точності, так як компанія має «Золотий стандарт» якості і виробляє свою продукцію на найновішому обладнанні, а формули розробляються в найсучасніших лабораторіях.

Наші консультанти із задоволенням підберуть для вас індивідуальні комплекси, враховуючи тільки Ваші потреби.

Витамины группы В Solgar

У магазині Ви можете вибрати з великої кількості вітміни групи В: вітмаін В6 (піридоксин гідрохлорид, пірідоксал - 5 - фосфат, вітміни В6 з магнієм), Вітамін В12 (каболамін і метілкаболамін в таблетках і рідкому вигляді), вітамін В1 (тіамін), вітамін В2 (рибофлавін), вітміни В3 (ніацин), біотин (вітміни В7) в різних об'ма, а також комплекси вітамінів в (в комплекс "50", в комплекс "100", а також комплекси вітамонов в і С - страесс формула).

Витамины Е Солгар

Також в магазині biotus можна вибрати вітміни Е в різних формах випуску та з різним об'мом речовини. Натуральний вітамін Е проводиться передусім з сої, але так як у деяких людей алергія на сою, то компанія Solgar створила вітамін Е з соняшнику (він в рідкій формі для того, щоб його легко було вживати дітям і людям у віці, яким може бути важко ковтати капсули). Вітамін даної групи присутня в різному обсязі (це 100 МО, 200 МО, 400 Ме і 1000 МО) для задоволення потреб самих різних споживачів. Найкращий вітміни Е обов'язково повинен складатися з суміші токоферолів (альфа, бета, гамма), наш продукт саме такий. Також є в асортименті вітамін Е з селеном, так як селен допомагає засвоєнню цього нутрицевтика. І нарешті Ви можете придбати і сухий вітамін Е в обсязі 200 МО і 400 МО.

Витамин С Solgar

Найпопулярніший і продається вітамін в світі - це звичайно ж вітамін С. Він теж предствален в широкому асортименті в лінійці продукції компанії Солгар. Вибір досить великий: складноефірний вітамін, або, так званий Ester C - нова запатентована форма не кислого вітаміну С, який не дратує слизову шлунка і підходить для самих чутливих людей. Ester C є в капсулах і таблетках в обсязі 500 мкг і 1000 мкг. Для тих хто віддає перевагу традиційним форми є л - аскорбінова кислота в таблетках і капсулах.

Витамины группы В Solgar

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.