Facebook Pixel

Вітаміни ТМ BIOTUS стали партнером фітнес-марафону Ольги Полякової

Вітаміни ТМ BIOTUS стали партнером фітнес-марафону Ольги Полякової

Ми всі сиділи на карантині і відчували стрес, багато набрали вагу, тому у нас є 21 день, щоб виправити ситуацію.

ТМ BIOTUS вирішив стати партнером фітнес-марафону Олі Полякової «Від Нічної Жриці до Королеви Ночі за 21 день», який стартує 15 червня.

Всі учасники будуть тренуватися разом з Олею, худнути, правильно харчуватися і відчувати себе краще і здоровіше.

У програму фітнес-марафону входять функціональні тренування на всі групи м'язів, домашні завдання, а також ретельно підібраний план збалансованого харчування на всі три тижні, що складається виключно з корисних продуктів, розроблений професійними дієтологами і нутріціологами, а також 21 день мотивації і підтримки. Компанія BIOTUS представляє вітаміни і дієтичні добавки власного виробництва. Лінійка продуктів складається з: Омега 3, вітаміну C і цинку - ті вітаміни і мікроелементи, завдяки яким процес схуднення проходить легше і швидше.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.