Facebook Pixel

Африканське чорне мило та інші рецепти з Африки від бренду Nubian Heritage

Африканське чорне мило та інші рецепти з Африки від бренду Nubian Heritage

Nubian Heritage , незважаючи на назву, - бренд американський. Він заснований в 1992 році двома випускниками коледжу, які, бажаючи підзаробити, почали випускати мило за автентичними африканським рецептами. Для цього їм не потрібно спеціальних технологій, і перші партії продукції виготовлялися в кустарних умовах. А ідея стартапа виявилася дуже вдалою - стародавні секрети краси, перевірені часом, в поєднанні з натуральними органічними інгредієнтами залучили покупців і зробили Nubian Heritage одним зі світових лідерів з випуску натуральної та органічної косметики. Зараз це високотехнологічне виробництво з широким асортиментом і системою контролю якості продукції.

Але найпопулярнішим залишається перший товар з майже містичною назвою - африканське чорне мило . Воно випускається в двох видах - в твердому і рідкому (гель для душу).

 

Рецепт чорного мила запозичений у африканських лікарів, які використовували суміш з пальмовою золи, кокосового масла, дьогтю, подорожника і тамаринду для догляду за жирною шкірою, лікування вугрового висипу, екземи, акне, і псоріазу. До речі, сучасне мило також відмінно допомагає при перерахованих симптомах, має протизапальну і детокс-дію. Органічні вкраплення вівса додають милу легкий відлущуючий ефект, а масло Чіа злегка зволожує шкіру. Народний рецепт доповнений вітаміном E - «вітаміном краси», які сприяє регенерації шкіри і уповільнює процес старіння.

 

 

Те, що мило натуральне, відчувається відразу, як тільки береш його в руки. Як будь-яка органічна мило, воно не дає великої кількості піни. Причому піна від нього - сірого кольору. На відміну від звичайного мила, це не сушить шкіру завдяки вмісту ефірних масел. Має приємний карамельний аромат.

 

Другий за популярністю продукт Nubian Heritage, по крайней мере, в Україні, - відновлює маска для сухих і пошкоджених волосся з індійською коноплею і маслом таману . Це дуже живильна маска, тому, хоча її і рекомендується наносити на 45 хвилин, але для нормального волосся, як правило, достатньо 10-15 хвилин для отримання хорошого ефекту. Маска робить волосся здоровими, гладкими і блискучими. Після її застосування вони відмінно розчісується.

Ефект від маски не втрачається при наступним миття волосся, тому нею можна користуватися періодично. Влітку досить наносити її раз в два тижні, взимку можна частіше - раз в тиждень.

 

 

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.