Facebook Pixel

Алое віра для шлунка

Алое віра для шлунка

Алое віра - рослина, что здобула широку Популярність Завдяк Своїм регенеруючім властівостям. Алое віра містіть різноманітні вітаміни, мінерали, амінокислоти, полісахаріді и фенольні сполуки и рекомендовано для здоров'я травної системи.

Результати ДОСЛІДЖЕНЬ показали, что Речовини, что містяться в алое вера, допомагають регулюваті рівень пепсину та знізіті Утворення соляної кислоти, что спріяє загоєнню віразок шлунково-кишково тракту. Алоїн, что входити до складу алое вера Солгар покращує перистальтику кишечника и тім самим надає послаблюючу дію. За рахунок полісахарідів, что мстяться в алое вера Солгар , зміцнюється імунітет Шляхом Підвищення Утворення лейкоцітів та синтезу інтерферону.

Рекомендації относительно! Застосування: вжіваті доросли по 1 капсулі 2 рази на день під час прийому їжі.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.