Facebook Pixel

Чим загрожує надлишок холестерину типу LDL?

Чим загрожує надлишок холестерину типу LDL?

Їжа на ходу, вживання продуктів з високим ступенем переробки, сидяча робота і відсутність будь-якої фізичної активності призводять до того, що стан нашого здоров'я погіршується. Жирна їжа в поєднанні з солодощами підвищує рівень так званого поганого холестерину в нашому організмі. Необхідно протидіяти такій ситуації, бо в іншому випадку ми ризикуємо отримати небезпечні для здоров'я і життя захворювання.
Холестерин хороший і поганий
Якщо лікар після проведення лабораторних досліджень оцінює, що у нас занадто високий рівень холестерину в крові, він має на увазі рівень так званого поганого холестерину. За результатами досліджень "поганий холестерин" називається LDL, а хороший HDL. Хороший холестерин необхідний кожній клітині людського організму для правильного функціонування.
Загальний рівень холестерину у здорової людини не повинен перевищувати 200 мг / дл. Головне, однак, співвідношення між хорошим і поганим холестерином. Якщо друге переважує, пацієнт піддається впливу різних захворювань.
Надлишок холестерину в крові призводить до утворення жирових відкладень на стінках артерій. Ці відкладення поступово зменшують світло жив, тому кров має проблеми з досягненням окремих органів людини з метою їх належного харчування. Якщо рівень холестерину не вивчається і не контролюється на регулярній основі лікарем, а пацієнт не змінює своєї жирної дієти, це може призвести до повного закриття просвіту артерій. Це викликає атеросклероз судин, і призводить до численних захворювань, які загрожують життю людини.
Чим загрожує надлишок холестерину LDL?
Високі концентрації поганого холестерину в крові є небезпечним для кожної людини, тому що призводить в першу чергу до розвитку атеросклерозу. Це захворювання проявляється в відкладення на стінках артерій відкладень, що викликають загострення і жорсткості судин. Найчастіше відкладення виникають в коронарних і сонних судинах, що веде до утворення тромбів, інфарктів і інсультів.
Бажаючи захистити себе від атеросклерозу, інсульту або інфаркту, ми повинні зробити все, щобзнизити рівень холестерину LDL в крові. Доповненням до дієти та здорового способу життя може стати також застосування препаратів, які містять тільки натуральні компоненти. Потрібні вам вітаміни купити ви зможете на нашому сайті. Натуральний препарат, який сприяє підтриманню рівня холестерину на належному рівні, не має побічних ефектів. Крім прийому добавок, люди з високим рівнем холестерину повинні почати практикувати фізичну активність, бо вона є основою для підтримки організму в здоровій формі.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.