Facebook Pixel

Для волосся, тіла та обличчя - кокосове масло

Для волосся, тіла та обличчя - кокосове масло

Кокосове масло є одним з найпопулярніших, універсальних і недорогих косметичних засобів, які використовуються для волосся, обличчя та тіла. Натуральний і дуже ефективний продукт, який використовується в косметології та кулінарії. Для косметології - масло холодного віджиму, в їжу вживають масло гарячого віджимання.

Кокосове масло для волосся краще використовувати нерафіновану. Втирайте масло в шкіру голови і потім розподіліть його по сухим волоссям, потримайте від 30 хвилин до 1,5 годин, замотавши при цьому голову рушником. Змивається маска водою і шампунем дуже легко. Волосся стануть блискучими і будуть виглядати просто відмінно. Якщо у вас немає бажання і часу довго тримати масло на волоссі, ви можете наносити його на 10-15 хвилин перед кожним миттям голови.

Для тіла і особи більш ефективним буде використання рафінованого кокосового масла. Даний продукт легко і швидко всмоктується шкірою, роблячи її більш гладкою і бархатистою. Це чудовий засіб для зони декольте, рук, ступнів, нігтів і кутикули. Також його можна використовувати як ліки для шкіри при сонячних опіках, а також як засіб для більш рівного і гарної засмаги.

Додайте пару крапель кокосового масла в ваш крем для обличчя і це допоможе розгладити зморшки.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.