Facebook Pixel

Гліцин. Навіщо призначається діткам?

Гліцин. Навіщо призначається діткам?

Гліцин - це амінокислота, яка зустрічається в багатьох продуктах. Препарат не має побічних дій і безпечний, тому призначається навіть дітям до року. В яких випадках призначається гліцин? Дітям до 3 років даний препарат призначають, коли дитина відчуває занепокоєння, погано спить. Діткам постарше ця речовина допомагає краще концентруватися, покращує успішність у школі, а також підтримує працездатність дитячого організму. Перший або підготовчий клас - це серйозне випробування для нервової системи і крім всіх навантажень і страхів дитині часто буває складно навчитися вчитися: посидючість, тривала фокусування увагу, сприйнятливість до інформації. Якщо дитина погано самостійно справляється (це зазвичай відзначають як вчителя, так і батьки), лікар може призначити гліцин.

Гліцин - це абсолютно безпечний препарат, який не накопичується в організмі і починає діяти відразу після прийому. Швидко виводиться і тільки позитивно впливає на дитячу нервову систему, ви можете не боятися таких негативних побічних ефектів, як при гальмуванні або сонливість - гліцин і просто не має.

Замовити гліцин можна з доставкою в будь-яке місто України .

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.