Facebook Pixel

Вітамін В12. Як проявляється дефіцит?

Вітамін В12. Як проявляється дефіцит?

Вітаміни в організмі людини відіграють настільки важливу роль, що погане харчування, постійні стреси і забруднене навколишнє середовище, які не дозволяють нам отримувати необхідний вітамінний набір, призводять до серйозним наслідків і дуже тривожних симптомів.

Брак вітаміну В12 впливає на дозрівання клітин крові, на схильність людини до інфарктів і інсультів, навіть на емоційний стан. Дефіцит цього вітаміну призводить до неврологічних розладів, симптоми його нестачі схожі з проявами розсіяного склерозу.

Нестача вітаміну В12 легко сплутати з симптомами старості: дзвін вухах, погіршення пам'яті, депресія, біль у серці. Так що перш ніж ставити діагноз - «старість» собі або близьким, варто пройти обстеження і підтримати організм вітамінними комплексами, можливо, всі проблеми з нервами, втомою, пам'яттю і т.д. - це ознаки нестачі вітаміну В12, заповнити який досить просто.

Допомогти проблему дефіциту вітаміну В 12 можуть спеціальні вітамінні комплекси , але визначити необхідну дозу, потрібну саме вам (з огляду на стать, вік, вага і т.д.), може тільки лікар після обстеження.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.