Facebook Pixel

Які вітаміни приймати для молодості, краси і здоров'я шкіри обличчя

Які вітаміни приймати для молодості, краси і здоров'я шкіри обличчя

Здоров'я нашої шкіри залежить від її здатності відновлюватися і захищатися від зовнішніх несприятливих чинників. На стан шкіри впливає також загальне здоров'я людини і якість його харчування.

 

В деякі періоди життя жінки природні процеси в шкірі можуть затухати або порушуватися внаслідок різних несприятливих факторів. І в такі моменти ресурсів організму стає недостатньо, щоб підтримувати стан шкіри в тонусі. Зморшки, запальні процеси, лущення, обвисання овалу обличчя і інші шкірні проблеми виникають внаслідок порушення біохімічних процесів, що протікають в шкірі.

І незмінними помічниками в цьому питанні є вітаміни. Саме тому фахівці з усього світу радять вводити в свій раціон вітамінні комплекси для краси вашої шкіри, нігтів і волосся.

 

Для краси шкіри обличчя важливі такі вітаміни:

Ці вітаміни потрібно вживати регулярно, так ви досягнете потрібного ефекту швидше. Приймайте їх всередину і наносите безпосередньо на шкіру.

Різні вітаміни вирішують різні завдання, діючи комплексно.

Великий вплив на шкіру має ретинол, він відповідає за живлення клітин дерми. Ретинол (вітамін А) нормалізує роботу сальних залоз і стимулює вироблення природного колагену. При надходженні в організм вітаміну А в потрібній кількості шкіра розгладжується, перестає бути сухою, позбавляється від дрібних зморшок, стає по-юнацькому пружною, еластичною. Якщо ретинолу недостатньо, з'являються закупорені пори (комедони), прищі, вугрі, шкіра обвисає, стає сухою.

Вживання токоферолу (вітаміну Е) допоможе вам зміцнити мембрани клітин, запобігаючи їх пошкодження. Він виступає як потужний антиоксидант, знижує темпи старіння шкіри і розгладжує шкірні заломи. Вітамін Е має відмінні заживляющими, протизапальними властивостями і повертає вікової шкірі гладкість, еластичність.

Аскорбінова кислота також виступає як потужний антиоксидант. Завдяки цьому вітаміну в нашому організмі краще виробляється еластин, колаген, а також він прискорює регенерацію тканин, відбілює, надає шкірі сяйво, тонус. Лікарями доведено, що вітамін С сприяє розгладженню зморшок, знижує темпи старіння. Зайва сухість, тонка і легко травмується шкіра - це перші ознаки нестачі цього вітаміну.

Проблемна шкіра також може свідчити про нестачу вітамінів:

  • лущення свідчить, що у вашому організмі дефіцит вітамінів групи В (В2, В5, В6), а також вітамінів А, F, РР.

  • зморшкувату, мляву шкіру підтримають вітаміни В1, С, Е, А, F.

  • в боротьбі з висипаннями вам допоможуть вітаміни В2, Е, В6, А, С, Н. Вони усувають комедони, допомагають шкірі оновлюватися.

  • змусити вашу шкіру сяяти допоможуть вітаміни С, В3, РР. Вони роблять обличчя гладким, матовим, знімають набряклість, перуть пігментні плями.

Перед кожним курсом потрібно проконсультуватися з лікарем, це допоможе вам не нашкодити своєму здоров'ю і успішно примножити свою красу.



Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.