Facebook Pixel

Кальцій магній цинк Солгар

Кальцій магній цинк Солгар

Кальцій Магній Цинк від компанії Солгар .

Формула, что містіть цинк в комплексі з кальцієм и магнієм. Кожна таблетка містіть 333 мг кальцію, 133 мг магнію й 5 мг цинку. Всі три мінерали є жіттєво важлівімі елементами для создания та захисту кістковіх тканин. Кальцій - основний будівельний матеріал для кісток. Магній - мікроелемент, Який Виступає в роли пожівної Речовини: Він Забезпечує рівномірній Розподіл кальцію в кістках. Цинк - МІНЕРАЛ, необхідній для здоров'я кісткової тканини. Разом з ЦІМ, комплексна формула Кальцій Магній Цинк, спріяє зміцненню нервової системи и м'язів. Кальцій и магній необхідні для нормального Функціонування м'язів и нервової системи. При нервовій напрузі и стрес вміст цинку в організмі різко скорочується и потребує поповнення. Кальцій Магній Цинк Солгар - це формула, яка містіть три мінерали в одному и Забезпечує їх спільну збалансований дію.

Рекомендації относительно! Застосування: вжіваті доросли, в тому чіслі жінкам в период вагітності та лактації по 2 таблетки на день під час прийому їжі.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.