Facebook Pixel

Колаген і його необхідність для краси і здоров'я

Колаген і його необхідність для краси і здоров'я

У людському організмі колаген входить до складу м'язів, суглобів, кісток. Разом з еластином колаген створює каркас нашій шкірі і його нестача відразу ж відбивається на її стані. Рухлива міміка, погане харчування, наявність шкідливих звичок, вплив ультрафіолету і погана екологія руйнують колагеновий шар, і наша шкіра стає в'ялою і не еластичною, з'являються зморшки.

Навіть якщо ви будете вести здоровий спосіб життя і уникати сонячних променів, з роками організм виробляє все менше колагену, і рано чи пізно питання його заповнення встане досить гостро.

Здавалося б, найпростіший спосіб дати колеги шкірі - наносити його з різними кремами, але, на жаль, все не так просто. Заповнювати запаси колагену потрібно в глибинних шарах шкіри, до яких препарат, нанесений на зовнішній шар, просто не добереться, так як молекули колагену досить великі. Дістатися до потрібних шарів і ввести в них колаген можна тільки ін'єкціями - це дієвий, але болючий метод, де особливу увагу потрібно приділити якості і типу вводиться колагену.

Дослідження показали, що найбільш ефективним є заповнення зсередини - через прийом препаратів колагену і різних добавок з його змістом. Сьогодні кількість пропонованих препаратів колагену просто величезна, всі світові виробники випускають колаген в формі таблеток, капсул, розчинів , так що підібрати комплекс, найбільш підходящий саме для вас не складе труднощів.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.