Facebook Pixel

Ліпосомальний вітамін С: альтернатива внутрішньовенному коктейлю?

Ліпосомальний вітамін С: альтернатива внутрішньовенному коктейлю?

З тих пір, як Нобелівський лауреат Альберт Сент-Дьєрді відкрив вітамін С, дискусії про цей нутрієнт не згасають. 'Вітамін здоров'я та молодості', нутрієнт, який рятує при спалахах грипу та застуди і навіть використовується для відновлення хворих на рак після хіміотерапії. Ліпосомальний вітамін С – відносно нова формула, яка відрізняється не лише високим дозуванням, але й ефективністю.

Ліпосомальний вітамін С: висока біодоступність ліпосомальний вітамін С. Це вдосконалена форма, яка засвоюється набагато краще звичайної аскорбінової кислоти, завдяки входять до складу ліпосом - фосфоліпідів, які отримують з насіння соняшника або сої. Ліпосоми, що складаються з жирних кислот, захищають водорозчинний вітамін С від руйнування шлунковим соком. вітаміну С. Поріг засвоєння кишківником звичайного вітаміну С досить низький. Тому великі дози нутрієнта можуть спричинити алергію, діарею або здуття живота. Ліпосомальний вітамін С засвоюється в 2 рази краще і не викликає побічних ефектів, крім індивідуальних алергічних реакцій. dir='ltr'>Ліпосомальний вітамін С - це потужний антиоксидант, який нейтралізує токсини, підтримує імунітет, посилює захисні сили організму. Аскорбінова кислота також підтримує нервову систему, стимулює роботу ендокринної системи, покращує кровообіг, зміцнює судини. Вітамін С бере участь у багатьох важливих обмінних процесах – у синтезі колагену та в регенерації сполучної та кісткової тканини. крові. Цей вітамін також бере участь в антиоксидантному захисті клітин, тому в наш час великі дози вітаміну С активно використовуються для відновлення хворих на рак після хіміотерапії. Як пише відомий лікар -натуропат, американський вчений Майкл Мюррей, наукові дослідження довели, що ліпосомальний ліпосомальний %D0%BC%D0%B8%D0%BD+%D1%81'>вітамін С, як і його внутрішньовенна форма, запобігає пошкодженню тканин при серцево-судинних патологіях. Тому цей нутрієнт все частіше називають оральною альтернативою внутрішньовенного вітаміну С. Ефективність при застуді

Ліпосомальний вітамін С набув великої популярності як дієвий засіб від застуди. Всесвітньо відомий дослідник Лінус Полінг у своїй книзі «Вітамін С та застуда» писав про багато наукових експериментів, які довели, що нутрієнт усуває симптоми та тривалість застуди. В наш час вивчення ліпосомального вітаміну С показало, що він також знижує ризик розвитку застуди. Ліпосомальний вітамін С набуває все більшої популярності в наші дні, оскільки є альтернативою внутрішньовенному коктейлю. Клінічні дослідження показують високу біодоступність та ефективність цього нутрієнту. Хоч і немає побічних явищ, як великі дози звичайного вітаміну З, але може викликати алергію. Тому перед прийомом ми рекомендуємо радитися зі своїм лікарем. Будьте здорові з Biotus!

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.