Facebook Pixel

Любов до вина може принести користь

Любов до вина може принести користь

Любіть виноград? А ви знаєте, що в ньому міститься одна з найкорисніших добавок - ресвератрол? По секрету кажучи, він також є і в червоному вині, але захоплюватися цим продуктом не варто. Так як алкоголь у величезних кількостях шкідливий для нашого здоров'я. Не варто про це забувати. Повернемося як ресвератрол.

 

Ресвератрол - це сильний антиоксидант, харчова добавка і рослинне з'єднання, яке можна знайти в червоному винограді, деяких овочах і фруктах. Він знижує рівень холестерину і покращує роботу серця, а також він активніший, ніж вітамін Е, бета-каротин і вітамін С.

 

Дане рослинне з'єднання можна знайти в червоному вині. Тому деякі називають ресвератрол "французьким парадоксом в пляшці", так як народ Франції часто вживають вино при цьому не маючи ніяких серцево-судинних захворювань.

 

Ресвератрол є хорошим захистом від токсинів, попереджає остеопороз, позитивно впливає на жирові клітини і контролює артеріальний тиск. Деякі вважають, що завдяки даній добавці можна збільшити тривалість життя.

 

Антиоксидант також відомий, як фітоалексинів, тобто рослинний токсин. Він міститься в виноградної шкірці і відмінно захищає організм від інфекцій. Тим самим роблячи організм людини більш стійкий до хвороб. Ресвератрол також стимулює мозкову діяльність, покращуючи концентрацію уваги і пам'ять, запобігає окисленню холестерину, в рази знижує ризик розвитку інсультів, інфарктів і атеросклерозу. Надає найпотужніше антиалергічну, противірусну та протизапальну дію, благотворно впливає на стан шкіри - стимулюючи вироблення колагену і так далі.

 

Завдяки дослідженням учених, у даного засобу виявили такі речовини, які здатні боротися з раковими клітинами. При надходженні в організм 100 мг ресвератрола буде засвоюватися тільки 10 мг. Тому протипухлинна активність речовини буде корисніше в процесі його використання, для запобігання раку шкіри та шлунку. Ресвератрол в певних дозах допомагає не тільки запобігти онкологію, а й зменшити вже наявну пухлина. Крім того, ресвератрол є фітоестрогенів і антиоксидантом.

 

Корисні властивості ресвератрола:

  • омолоджуючий засіб

  • захист від утворення ракових клітин

  • запобігання болю в суглобах

  • захист серця

  • запобігання ожиріння

  • протидія діабету

  • очищення шкіри від прищів, вугрів і висипки

  • захист від вірусів грипу та герпесу

 

Ресвератрол також можна знайти в таких натуральних продуктах, як: виноград і червоне вино, чорниця, брусниця, арахіс, темний шоколад.

 

Варто відзначити, що ресвератрол використовують і в косметичних цілях як компонент, який захищає шкіру від негативного впливу ультрафіолетових променів і інших несприятливих чинників. Також він стимулює синтез колагену, знімає почервоніння на шкірі, усуває висип і прибирає вугри.

 

Кому можна використовувати?

Ресвератрол можна вживати тим, хто намагається усунути зморшки, плями на шкірі і іншу неприємну висип. В першу чергу косметичні засоби, які містять цю речовину рекомендується використовувати:

  • людям, які проживають в неблагополучних екологічних регіонах

  • жінкам після 30 років

  • тим, хто проводить на сонці надмірно багато часу

  • при запальних захворюваннях шкіри

  • при пошкодженої шкірі

Регулярний прийом ресвератрола надає антивірусне вплив. Тому варто задуматися про те, щоб додати в домашню аптечку цей природний фітоалексинів.

Стаття написана штатним письменником Biotus.

 

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.