Facebook Pixel

Кращі вітаміни для дітей

Кращі вітаміни для дітей

Дітям необхідні вітаміни , особливо в період активного росту. Рекомендована добова норма споживання вітамінів залежить від віку дитини. Наведені нижче денні дозування вітамінів відповідають рекомендаціям Інституту Медицини США для дітей 1-13 років.

Вітамін А (300-600 мкг) сприяє зростанню і розвитку організму, кращому відновленню тканин і кісток, підтримує імунітет і зір.

Вітаміни групи В (В1 - 0,5-0,9 мг, В2 - 0,5-0,9 мг, В3 - 6-12 мг, В6 - 0,5-1 мг, фолієва кислота - 150-300 мкг, В12 - 0,9-1,8 мкг) сприяють поліпшенню обміну речовин, виробленню енергії, важливі для нормальної роботи серцево-судинної і нервової систем.

Вітамін С (15-45 мг) важливий для здорових м'язів, сполучних тканин і шкіри.

Вітамін Д (15 мкг) сприяє нормальному розвитку кісток і зубів, а також важливий для засвоєння кальцію.

Вітамін Е (6-11 мг) важливий для імунітету, антиоксидант - бореться з вільними радикалами.

Кальцій (700-1300 мг) бере участь у формуванні кісток.

Залізо (11,5-13,7 мг) важливо для формування червоних кров'яних тілець і підтримки рівня гемоглобіну в крові.

При виборі вітамінів пам'ятайте, що великі дози (мегадози) шкідливі для дітей. Жиророзчинні вітаміни (А, Д, Е, К) в великих кількостях токсичні. Те ж стосується заліза.

Найкраще поєднання віатмінов, мінералів і мікроелементів, на мій погляд, в підліткових вітамінах торгової марки Rainbow Light . Вони поєднують в собі всі необхідні елементи для розвитку дитини + ензими для кращого травлення і захисту від появи вікових проблем зі шкірою обличчя, а також живі культури прибутків і екстракти овочів і трав. Так як всі діти не люблячи свіжі овочі .... то Комплекс для активних підлітків буде дуже до речі.

Вибір за вами.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.