Facebook Pixel

магній

магній

Прислухайтеся до свого організму, він нам сигналить, маячить про проблеми, а ми часто не помічаємо в щоденній метушні, чи не хочемо помічати або ігноруємо ці сигнали.
Зараз хочемо вам розповісти про симптоми нестачі магнію в організмі, який відповідає за роботу серця, нирок, м'язів. Часто відчуваєте тиснуть болі в області серця, судоми, м'язові спазми, посмикування очей, втома стала нормою життя? Це є сигнали нестачі магнію, що може стати причиною дуже серйозних захворювань, так як магній бере участь в багатьох процесах нашого організму.
Можливі захворювання при дефіциті магнію:
- захворювання нирок
- часті цистити
- захворювання кишечника і загальна інтоксикація
- серцеві захворювання
- безсоння, депресії
- діабет
- гіпертонія
- остеопороз
- безпліддя і гінекологічні порушення
- карієс.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.