Facebook Pixel

Охолодження новонароджених при гіпоксії головного мозку

Охолодження новонароджених при гіпоксії головного мозку

Дослідження професора Торез були названі одними з 100 кращих робіт університету. Розробки були спрямовані на боротьбу з хворобами, нерівністю, допомогою молодим батькам і дітям на початку життя, а також підтримки літніх людей. У них підкреслюється досягнення, які були вперше вивчені в університетах, і то, як вони виходять далеко за рамки освітнього і економічного впливу.

 

Професор Торесен сказала: «Я рада, що моє дослідження визнано одним з« Спасителем націй ». Вона також акцентує увагу на новаторських роботах, що проводяться багатьма дослідниками, які вносять позитивні зміни для тисяч життів по всьому світу ».

Професор Дам Джанет Беер, президент британських університетів, каже: «Коли люди сподіваються на порятунок, вони покладаються на самовідданість і майстерність наших лікарів, медсестер, опікунів і фельдшерів, багато з яких проходять навчання в університетах. Дослідження, що проводяться в університетах, знаходять рішення для багатьох проблем зі здоров'ям для перетворення і порятунку життів.

«Працюючи в партнерстві з благодійними організаціями, NHS і медичними організаціями, університети несуть відповідальність за деякі з наших найбільших досягнень в галузі охорони здоров'я та наданні медичної допомоги.

 

«Ця кампанія - шанс втілити в життя чудову і часто несподівану роботу, яка ведеться щодня в наших університетах, і зазначає деяких людей, що працюють над тим, щоб змінити якість життя для всіх людей».

 

Посол кампанії Дам Кетрін Грейнджер, канцлер Оксфордського університету Брукс, кафедра спорту Великобританії і найвидатніша спортсменка-олімпійка Великобританії, прокоментували: «MadeAtUni LifeSavers вітає дослідників і їх команди в університетах по всій країні, що надають інновації, нове в науці, ліки і методи лікування, здатні поліпшити здоров'я і благополуччя дорослих і дітей на місцевому, національному та міжнародному рівнях.

«Зі свого безпосереднього досвіду в Оксфорд Брукс я знаю, що наші університети - це" кладец знань ", з якого можна ділитися знаннями, перевіряти усталені уявлення і свідоцтва про здоров'я і, в кінцевому підсумку, створювати нові підходи, які допомагають всім нам досягати успіху».

 

Дослідження, проведені компанією British Thinks, показують, що громадськість пишається британськими університетами, але мало що розуміє про переваги, які вони приносять, при цьому більшість з них не знають, що вчені Великобританії стоять за багатьма відкриттями, які рятують життя і підтримують здоров'я багатьом людям .

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.