Facebook Pixel

Небезпечний ультрафіолет: як захистити шкіру навесні?

Небезпечний ультрафіолет: як захистити шкіру навесні?

Квітучі дерева, довгоочікуване сонце, ранній спів пташок – весна створює особливу атмосферу навіть у мегаполісі. Та для нашої шкіри це справжнє випробування! Змучена низькими температурами, сухим повітрям і вітром, наша шкіра потрапляє в капкан небезпечного ультрафіолету, який навесні особливо активний. Як захистити її від пігментних плям, передчасного старіння, тьмяності й сухості? Ми зібрали ефективні поради від дерматологів, дієтологів та б’юті-блогерів задля вашої молодості, краси й сяючого вигляду.

Надійний захист від УФ: топові продукти від дерматологів 

Із настанням нового сезону дерматологи радять змінювати як харчування, так і свій б’юті арсенал. Вітаміни й мінерали потрібні шкірі як ззовні, так і зсередини. Та найперше, що потрібно зробити - підібрати крем із SPF-захистом, який допоможе уникнути пігментних плям й зморшок. 

Відома американська блогерка, лікар-дерматолог Памела Сапата вважає, що одним із найефективніших способів захистити молодість та красу шкіри є застосування кількох засобів із сонцезахисним SPF-фільтром:

  • Денний зволожувальний крем для обличчя з SPF30 або SPF50. Обирайте продукт, збагачений вітамінами та екстрактами рослин.  
  • Зволожувальний сонцезахисний бальзам для губ з SPF зволожить та захистить чутливу шкіру губ
  • Сонцезахисна мінеральна пудра з SPF 30 - ще один важливий продукт, який ефективно захищає шкіру від агресивної дії УФ-променів.

Весняний догляд: догляд за типами шкіри 

До настання спеки фахівці рекомендують користуватися живильним кремом, який ви використовували у зимовий час. Із настанням спеки уже варто змінювати засоби на більш легкі, зволожуючі. Однак комбінована шкіра може вже з кінця березня зіткнутися з підвищенням жирності та небажаним блиском в зоні носа, чола або Т-зони.

Гарним рішенням стануть очищуючі засоби, тоніки та креми із матуючим ефектом з такими компонентами, як саліцилова кислота, ніацинамід, цинк. Бестселер серед засобів для догляду за шкірою – сироватка із вітамінами й антиоксидантами. Це незамінний продукт для відновлення та живлення шкіри.

Сонцезахисний догляд за шкірою навесніЗахист чутливої й сухої шкіри

Власницям чутливої шкіри з початком весни варто підтримувати гідроліпідний баланс шкіри й потурбуватись про захист від УФ-променів. Чутлива шкіра може реагувати на активні сонячні промені сухістю, почервонінням, подразненням. 

Суха шкіра потребує інтенсивного зволоження та живлення. Крім звичних засобів у формі тоніків і кремів, косметологи радять використовувати сироватки. Після очищення й тонізації можна наносити інтенсивну зволожуючу сироватку. Продукт з легкою текстурою, але з активною, живильною формулою дозволить шкірі залишатися зволоженою та відчувати комфорт протягом дня.

Краса зсередини: вітаміни для шкіри

Пружність, краса й молодість шкіри залежать у першу чергу від харчування. Оскільки ми фізично не можемо отримувати через їжу потрібну кількість вітамінів та мінералів, додаткове вживання натуральних дієтичних добавок – найкраща профілактика передчасного старіння шкіри. 

Натуральна добавка Супер Колаген, Collagen + C, Neocell зміцнює нігті, волосся, кістки та зуби, підтримує пружність і зволоженість шкіри. Додаткове вживання колагену уповільнює процеси старіння шкіри, покращує тургор та природний колір шкіри, робить менш помітними зморшки.

Вітаміни для волосся, шкіри і нігтів, Skin, Nails & Hair, Solgar - одна із найпопулярніших дієтичних добавок серед б'юті-блогерів та дієтологів, яка отримала  чимало світових нагород. Унікальна формула містить вітамін С, цинк, мідь, порошок червоних водоростей. Активний натуральний склад на клітинному рівні сприяє зміцненню волосся та нігтів, покращення кольору й пружності шкіри.  

Biotin  від українського виробника Biotus - ще один бестселер для пружності шкіри,  зміцнення волосся й нігтів.

Вітаміни А, С, Е, вітаміни грипу групи В, кальцій, магній, колаген, гіалуронова кислота, риб’ячий жир – це потужні нутрієнти, які підтримують молодість шкіри, міцність волосся та нігтів зсередини. Додайте до цього безпечні сонцезахисні SPF-засоби - й ваша шкіра буде мати доглянутий, гарний вигляд надовго.

Зміст
  • Надежная защита от УФ: топовые продукты от дерматологов
  • Весенний уход за типами кожи
  • Защита чувствительной и сухой кожи
  • Красота изнутри: витамины для кожи
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.