Facebook Pixel

Схуднути без дієт! Добавки NOW Foods для підтримки ваги

Схуднути без дієт! Добавки NOW Foods для підтримки ваги

Очистити організм, схуднути і покращити стан шкіри набагато ефективніше й безпечніше за допомогою натуральних добавок та здорового способу життя. Американський бренд NOW Foods задає тон у питаннях здорової, збалансованої дієти, гарного самопочуття й стабільної нормальної ваги. Ми підібрали топ-кращих продуктів для схуднення, очищення й підтримки ваги від амбасадору веганських добавок №1 у світі, щоб ви мали чудову форму в будь-який сезон!

Натуральні та безпечні формули NOW Foods

Natural, Organic, Wholesome - саме так звучить транскрипція легендарного американського бренду вітамінів NOW Foods, що означає Натуральний, Органічний, Корисний. Здається, у цьому й криється секрет успіху вітамінів у яскравих, упізнаваних баночках. Сьогодні компанія NOW Foods має свої лабораторії, рослинні посіви, заводи та склади. Виробник розробляє органічні формули із найсуворішим маркером якості GMP. Бренд Нау фудс отримав 8 нагород Vity Awards за якість вітамінів та харчових добавок.

Дієтичні добавки та вітаміни Нау Фудс - це виключно натуральна продукція з безпечними, веганськими формулами:

  • не містять консервантів, барвників, штучних підсолоджувачів, алергенів – глютену, молока, пшениці, дріжджів;
  • у складі лише натуральні барвники – хлорофіл, буряк, ріжкове дерево;
  • виробник використовує сучасні технології екстрагування рослин та молекулярної дистиляції для більш чистих та безпечних формул.

Компанія NOW Foods одна з перших представила на ринку стевію – продукт, незамінний для людей із цукровим діабетом. Натуральні добавки для схуднення та очищення організму й оздоровчої кетодієти – гордість бренду Нау Фудс. 

Зелений чай і хітозан: природні жироспалювачі

Екстракт зеленого чаю - це один із найпотужніших антиоксидантів, який покращує обмін речовин, очищує та омолоджує організм, сприяє схудненню. Поліфеноли, які містяться в рослині, мають антиоксидантний ефект, стимулюють серцево-судинну систему, покращують пам'ять, концентрацію уваги та ясність мислення.

Регулярне вживання натуральної добавки:

  • прискорює обмінні процеси;
  • прискорює метаболізм;
  • виводить шлаки та токсини з організму;
  • сприяє детоксикації та схуднення.

Хітозан NOW Foods Chitosan Plus вважається природним жироспалювачем, для природного схуднення та очищення організму. Дієтичне волокно одержують із панцирів ракоподібних. Існує безліч клінічних досліджень, які доводять ефективність хітозану при схудненні. Речовина на молекулярному рівні пов'язує жири та холестерин у травному тракті, виводячи їх із організму.

Дієтичні добавки для схудненняKето комплекс для схуднення Now Foods 7-Keto

Натуральна добавка на основі гормону з андрогенною активністю ДГЕА сприяє схудненню, прискорює обмін речовин, мінімізує жирові відкладення, сприяє омолодженню організму. У складі дієтичної добавки також є екстракти зеленого чаю, родіоли та ацетил L-карнітин. Ці речовини доповнюють одна одну, сприяють ефективному схуднення та підтримці ваги.

L-Carnitine: енергія та стрункість

Додаткове вживання амінокислоти L-карнітину активізує обмінні процеси в організмі, сприяє виробленню енергії й розщепленню жирів. Дієтична добавка сприяє схудненню, збільшенню м'язової маси, має виражений антиоксидантний ефект. L-карнітин зменшує вираженість депресивних станів, уповільнює деменцію, знижує силу нейропатичних больових проявів.

Холін та Інозитол: міцні нерви, швидкий обмін речовин

Choline & Inositol, Now Foods – це вітаміни групи В, які підтримують нервову систему, сприяють передачі нервових імпульсів, прискорюють обмін жирів. Холін підтримує пам'ять, підвищує концентрацію уваги, знижує рівень холестерину в крові, зміцнює імунітет. Інозитол сприяє збільшенню м'язової маси, перешкоджає розвитку атеросколерозу й ожиріння. Холін та інозитол у поєднанні зі здоровим харчуванням та фізичною активністю ефективні для природного схуднення.

Дієтичні добавки для нормалізації ваги NOW Foods мають натуральний і безпечний склад, який комплексно діють на організм. Продукти з активними формулами очищують від токсинів та шлаків, сприяють природному схудненню, покращують стан шкіри, нігтів та волосся, заспокоюють нервову систему.

Зміст
  • Натуральные и безопасные формулы NOW Foods 
  • Зеленый чай и хитозан: естественные жиросжигатели 
  • Kето комплекс для похудения Now Foods 7-Keto 
  • L-Carnitine: энергия и стройность
  • Холин и Инозитол: крепкие нервы , быстрый обмен веществ
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.