Facebook Pixel

Користь гіалуронової кислоти для краси і здоров'я

Користь гіалуронової кислоти для краси і здоров'я

зміст

  1. Процедури класу "Люкс" з гіалуроновою кислотою
  2. Застосування гіалуронової кислоти в медицині
  3. Застосування гиалурона в косметології
  4. Види гіалуронової кислоти
  5. Виробництво гіалуронової кислоти
  6. Ознаки дефіциту гиалурона
  7. Гіалуронова кислота в продуктах
  8. Коли необхідні біологічно активні добавки з гіалуроновою кислотою
  9. Обмеження і запобіжні заходи для прийому гіалуронової кислоти
  10. Вибираємо кращий препарат гіалуронової кислоти
  11. Як правильно вибрати гіалуронову кислоту

Щоразу вирушаючи в магазин, щоб купити косметику, ви помічали: постійно з'являються нові її види. Ще не так давно революцією вважався колаген, а тепер ті, хто стежить за зовнішністю і всіма новинками, не визнають засоби по догляду за шкірою, якщо на баночці не написано " гіалуронова кислота ". З чим пов'язана така феноменальна популярність, яку ще користь вона приносить і як домогтися з її допомогою приголомшливих результатів, розбираємо в даній статті.

Процедури класу "Люкс" з гіалуроновою кислотою

Історія успіху починається з пластичної хірургії, яка не так давно була практично єдиним способом омолодити шкіру, виправити риси обличчя. При всій ефективності, все ж пластика - дороге задоволення, до того ж дуже травматично, пов'язане з тривалою реабілітацією. Додайте до цього цілком ймовірні ризики ускладнення, щоб зрозуміти, що потрібно знайти більш доступний і ефективний спосіб для усунення недосконалостей шкіри.

Саме з цієї причини почали застосовувати для лікування косметичних недоліків гіалуронову кислоту. Спочатку її використовували в елітних салонах краси в Швейцарії. За вартістю послуга була доступна тільки дуже заможним пацієнтам. До слова, навіть серед них тоді була маса охочих зробити свою зовнішність привабливішою.

Однак, як тільки вона була запущена в масове виробництво, з'явилася конкуренція і ціни стали доступними для всіх. Чи варто говорити, що роботи у пластичних хірургів стало менше, оскільки бажаючих пройти процедури з використання гіалуронової кислоти виявилося набагато більше, ніж довго відновлюватися після скальпеля.

В результаті розвинулася ціла індустрія. У всьому світі вона використовується косметологами, фахівцями з контурній пластиці, виробниками косметики. Але набагато більше уваги на наш погляд, заслуговують біологічні активні добавки з її змістом.

Гіалуронова кислота: що це?

Гіалуронова кислота: що це?

Говорити тільки про косметологічної цінності гіалуронової кислоти щонайменше нерозумно. Щоб зрозуміти, наскільки вона важлива для здоров'я, слід знати кілька наукових фактів.

  1. Гіалуронова кислота це несульфірованний глікозаміноглікан, який міститься у всіх тканинах: нервової, сполучної, епітеліальної, в кожній клітині тіла. Є обов'язковим компонентом склоподібного тіла очей і всіх рідин, в числі яких слина.
  2. Гіалуронова кислота має важливу властивість: вона притягує і утримує молекули води. Таким чином забезпечується зволоження шкіри, м'язів, внутрішніх органів.
  3. Відповідає за хрящову тканину, забезпечуючи її еластичність, пружність, стійкість до навантажень.
  4. В організмі людини середньої комплекції з вагою 70 кг міститься 15 грам гіалуронової кислоти. Третина цієї кількості щодня витрачається і відновлюється. Таким чином гіалуронова кислота - важлива частина оновлюють, що регенерують, обмінних процесів в організмі.
  5. Біосинтез в організмі можливий завдяки класу вбудованих мембранних білків.
  6. Мало хто знає, що гіалуронова кислота сприяє синтезу колагену, який підсилює ефект впливу гіалуронової кислоти.

Цікавий факт

Прийнято вважати, що з віком кількість гиалурона в організмі знижується. Насправді, Змінюється його структура: ланцюжок стає коротшою. при цьому кількість гиалурона збільшується. Це негативно позначається на стані шкіри, еластичності м'язів, хрящової тканини суглобів.

Тому, якщо ви вирішили гіалуронову кислоту купити то варто брати до уваги, що вона дає не тільки омолоджуючий, але також загальнозміцнюючий і відновлювальний ефект для всього організму в цілому, а не тільки для шкіри.

Застосування гіалуронової кислоти в медицині

З огляду на її присутність у всіх клітинах

З огляду на її присутність у всіх клітинах, медики постійно ведуть дослідження для її застосування в лікуванні різних хвороб. На даний момент, вона використовується:

  • в краплях для очей "штучна сльоза";
  • в хірургічних операціях на очах (видалення катаракти, пересадка рогівки і т.д);
  • в хірургічних операціях з лікування і заміни суглобів;
  • в пластичної хірургії з пересадки шкіри і її подальшого відновлення.

Застосування гиалурона в косметології.

Дана область дуже близька до медицини. Завдяки властивостям гіалуронової кислоти, косметологи успішно борються:

  • з віковими змінами шкіри;
  • з її сухістю;
  • з проблемною шкірою (вугрові висипання акне);
  • з неправильними пропорціями обличчя за допомогою контурної пластики, яка дозволяє коригувати форму носа, обсяг губ, форму підборіддя, скул;
  • застосовується для лікування проблем облисіння.

Як правило, вона використовується у вигляді спеціальних філерів, які заповнюють порожнечі утворюються в складках зморшок. Для поверхневих процедур краще підходять рідкі коктейлі, які використовуються в мезотерапії.

Види гіалуронової кислоти

Розрізняють два види:

  • високомолекулярна;
  • низькомолекулярна.

У якісної косметиці використовують саме низькомолекулярних гіалуронову кислоту, щоб забезпечити максимально глибоке проникнення, через досить щільну структуру шкіри. Також зустрічаються в складі обидва види. Високомолекулярна кислота утворює найтоншу плівку, яка перешкоджає втраті вологи.

Друге призначення структури з великою молекулою - ін'єкції і біодобавки. Саме в такому вигляді вона краще засвоюється в тканинах.

Виробництво гіалуронової кислоти

Приємна новина полягає в тому, що вся гіалуронова кислота, яка використовується в медичних, косметологічних, оздоровчих цілях - повністю натурального походження. У кожного виробника своя вихідна сировина. У тому числі для її синтезу використовується ряд бактерій, а також такі продукти, як пшениця.

У будь-якому випадку, отриманий продукт проходить високотехнологічну очищення і антисептичну обробку, щоб виключити побічні ефекти. Оскільки продукт натуральний, він добре засвоюється в організмі, як правило, не викликає алергію. Тому, потрібна вам гіалуронова кислота в таблетках або ви хочете придбати косметику з її змістом, можна бути впевненим в ефективності і безпеки засобів, за умови що ви довіряєте перевіреним виробникам.

Ознаки дефіциту гиалурона

Ознаки дефіциту гиалурона

Зазвичай ними вважають:

  • раннє старіння шкіри (фотостаріння);
  • опущення куточків очей;
  • сухість очей, без наявності офтальмологічних захворювань, погіршення зору
  • проблеми з суглобами;
  • ламкість нігтів;
  • зайва вага;
  • сухість волосся, відсутність блиску;
  • тривалий період загоєння ран, навіть незначних за розміром.

Все це привід звернутися до лікаря, щоб підібрати оптимальний препарат і курс лікування.

Гіалуронова кислота в продуктах

Гіалуронова кислота в продуктах

Якщо ми розібралися що таке гіалуронова кислота який вплив надає на здоров'я і як проводиться, то виникає розумне питання: чи є вона в продуктах, які ми вживаємо в їжу? І чи можна з їх допомогою компенсувати її недолік? Розберемося в деталях.

  1. Картопля запечена "в мундирі" багатий крохмалем і стимулює біосинтез власного гиалурона.
  2. Аналогічно діють апельсини, грейпфрути, томати.
  3. Регулярне вживання страв із субпродуктів, таких як печінка, нирки, серце частково компенсує недолік, частково впливає на біосинтез.
  4. Також дієтологи рекомендують частіше готувати бульйон з кісточок. Вони стверджують, що його потрібно включати в меню частіше, ніж м'ясо, щоб рівень гиалурона завжди був в нормі.
  5. Продукти з сої - сир тофу, боби - вважаються кращими, де міститься гіалуронова кислота в чистому вигляді. З огляду на їх популярність в Китаї, Кореї, легко зрозуміти, чому люди з цих країн завжди виглядають молодшими за свої роки.
  6. Також гіалуронова кислота міститься в червоному вині і винограді. Однак зловживати даними продуктами не варто - надто багато алкоголю шкодить здоров'я, а високий вміст глюкози і фруктози в винограді сприяє появі зайвої ваги.

З наведених даних випливає, що за допомогою корекції харчування можна заповнити недолік, а також стимулювати вироблення власної гіалуронової кислоти. Однак, при наявності великого дефіциту, сильно виражених вікових змін, захворювань, пов'язаних з ним, тільки харчуванням не обійтися - потрібна гіалуронова кислота в капсулах, щоб вирішити проблему кардинально.

Коли необхідні біологічно активні добавки з гіалуроновою кислотою

Якщо ваша мета - виглядати молодше, звичайно варто використовувати косметику з гіалуронової кислотою. Однак, нарівні з нею ваш косметолог може рекомендувати спеціальну дієту і прийом додаткових порцій гиалурона. Примітно, що в світі косметології такі добавки називають "нутрицевтиків краси".

Такий комплексний підхід дає кращі результати, ніж просто використання крему або сироватки. Але це не єдиний випадок, коли додаткових порції дійсно потрібні.

  1. Чи плануєте схуднути? Тоді гіалуронова кислота купити Україна однозначно варто. Приймайте її по інструкції, при цьому не забувайте пити достатню кількість чистої води. Таким чином, стимулюється обмін речовин, виведення токсинів з організму. Одночасно, поліпшується еластичність м'язів, а суглоби легше переносять навантаження. Тому бажаний результат настає швидше.
  2. Якщо ви проводите весь день на ногах, до вечора відчуваєте біль в суглобах, то гіалуронова кислота для суглобів повинна завжди бути під рукою. Заповнення його нестачі збільшує вміст важливого компонента для здоров'я хряща - хондроїтину. Тому при регулярному прийомі відновлення відбувається активніше, знижується ризик запальних процесів, зменшується прояв больового синдрому.
  3. Додаткові порції може призначити офтальмолог при цілому ряді захворювань очей. Також вона корисна для тих. хто працює за комп'ютером. Радять закапувати очі спеціальними краплями для зволоження, щоб уникнути проблем із зором, сухості очей.

Обмеження і запобіжні заходи для прийому гіалуронової кислоти.

Пам'ятаємо про те, що будь-який, навіть найлегше засіб має ряд обмежень. Тому розумно перед прийомом будь-яких препаратів отримати консультацію лікаря чи щонайменше ретельно вивчити інструкцію, яка супроводжує кожен засіб.

  1. Обережним слід бути з гіалуроновою кислотою під час вагітності та в період годування груддю. До кінця її вплив на формування плоду не вивчена, тому якщо немає особливих рекомендацій, пов'язаних зі станом здоров'я, то від її прийому варто утриматися. Відзначено, що навіть якщо раніше вона добре переносилася, то через зміни гормонального фону може розвиватися алергія і навіть стійка непереносимість.
  2. Протипоказано людям з підвищеним згортанням крові.
  3. Якщо є індивідуальна непереносимість або алергія на допоміжні компоненти.
  4. Без медичних показань не рекомендується людям у віці молодше 25 років.

Вибираємо кращий препарат гіалуронової кислоти

Гіалуронова кислота, відгуки про яку можна знайти в неймовірних кількостях

Гіалуронова кислота, відгуки про яку можна знайти в неймовірних кількостях, має своїх прихильників і скептиків. Однак, найчастіше все розбіжності в думках зводяться до виробника, так як у кожного є свої переваги. Складно судити який препарат гірше або краще - швидше варто говорити про те, який більше підходить для вирішення певних проблем.

Назва

призначення

Гіалуронова кислота, Hyaluronic Acid, Solgar, 120 мг

Оптимальний вибір для підтримки стану шкіри. Регулярний прийом взимку і влітку, курсом по 3 місяці омолоджує шкіру, підтягує її, надає гарний рівний колір.

Вітаміни для волосся, шкіри і нігтів, Skin, Hair & Nails, Natrol

Комплекс вітамінів і 5 мг гіалуронової кислоти буквально перетворюють зовнішність. Волосся стає густішим, блискучим, зміцнюються нігті і поліпшується тонус шкіри. Ретельно збалансований склад буквально перетворює зовнішність.

Гіалуронова кислота з хондроїтином, Hyaluronic Acid, Doctor's Best

Краще рішення проблем з суглобами. Надає зміцнює дію на хрящову тканину, надає їй пружність, еластичність, а також має протизапальну дію. Незамінний засіб в період реабілітації після травм суглобів і лікування ряду захворювань.

Дана таблиця наочно показує, що кожна формула має своє призначення і важливо вибирати той препарат, який допомагає краще в кожному конкретному випадку.

Як правильно вибрати гіалуронову кислоту

Як правильно вибрати гіалуронову кислоту

Щоб не помилитися з вибором, можна двома шляхами.

  1. Провести самостійну діагностику, визначити коло проблем. Вивчити спеціалізовану літературу і асортимент продукції.
  2. Скористатися нагодою і пройти обстеження в медичному центрі, щоб отримати рекомендації лікаря.

Обидва способи - не дуже однозначні, оскільки:

  • на вивчення питання піде багато часу і завжди легко помилитися з діагнозом без спеціальної освіти;
  • не всі лікарі в достатній мірі знайомі з властивостями гиалурона, тим більше з усіма виробниками і складами.

Тому розумно скористатися послугами фахівців щодо вітамінів і біологічно активних добавок. Їх освіту, досвід і знання достатні, щоб розібратися з медичними висновком, визначити симптоматику і підібрати найкращий препарат. Таким чином, ви заощадите час на пошуках і точно не витратите гроші даремно.

Також від них ви дізнаєтеся скільки коштує гіалуронова кислота, яка поставляється безпосередньо від провідних світових виробників, в тому числі з США.

FAQ - Часті питання:

Как скоро после родов можно принимать гиалуроновую кислоту? Говорят, что она помогает быстрее восстановиться.

Действительно гиалуроновая кислота способствует регенерации тканей и мышц, поэтому женщине после родов важно поддерживать ее баланс. Однако, придется подождать пока ребенок находится на грудном вскармливании, только после этого можно будет выбрать подходящее для вас средство. Даже если в силу обстоятельств вы не кормите грудью, стоит все же подождать пока не стабилизируется гормональный фон. Обычно врачи разрешают не раньше, чем через 3 месяца. До этого момента разумно корректировать питание.

Подскажите, какой лучше препарат для суставов? И где можно гиалуроновая кислота купить Киев?

Для больных суставов есть разные формулы, однако важно чтобы они содержали хондроитин. Кроме того, важно учитывать еще ряд деталей для лучшего выбора — характер проблемы, которую предстоит решать, возраст пациента, наличие сопутствующих заболеваний. Позвоните нашим консультантам, чтобы уточнить диагноз, симптомы и ряд других важных вопросов.

Если я буду принимать гиалурон для суставов, то нужно ли еще принимать для кожи?

Гиалурон оказывает свое действие на весь организм. Однако есть два важных фактора. Для суставов, как правило, добавляют хондроитин, поэтому такое сочетание дает лучший результат именно в области хряща. На коже он будет менее выражен. В то же время, одновременно принимать гиалурон для кожи не стоит — лучше добавить комплекс витаминов и минералов, которые улучшают состояние кожи. Также полезно будет использовать косметику для кожи с гиалуроновой кислотой.

От чего зависит гиалуроновая кислота цена?

Стоимость любого товара зависит от цены сырья, себестоимости и страны производства, транспортных расходов, торговой надбавки. Также учитывается состав — многокомпонентные препараты всегда буду стоить дороже, чем более простые формулы. Если вы оформите заказ у нас, то как минимум сэкономите на услугах цепочки посредников, каждый из которых делает свою наценку. Наше предприятие давно и успешно сотрудничает с ведущими производителями США, Кори, Европы, поэтому мы имеем возможность делиться с нашими покупателями эксклюзивными скидками на всю продукцию.

Правда что гиалуроновая кислота в гелевых капсулах или жидкой форме усваивается лучше, чем порошок или таблетки?

Действительно, гиалуроновая кислота в жидком виде усваивается лучше, чем сухой порошок. По этой причине порошок не употребляют в сухом виде, а предварительно растворяют в достаточном количестве воды. Также не забывайте о том, что наравне с приемом гиалуроновой кислоты пить чистую воду в течения дня, чтобы получить лучшие результаты.

Зміст
  • зміст
  • Процедури класу "Люкс" з гіалуроновою кислотою
  • Гіалуронова кислота: що це?
  • Цікавий факт
  • Застосування гіалуронової кислоти в медицині
  • Застосування гиалурона в косметології.
  • Види гіалуронової кислоти
  • Виробництво гіалуронової кислоти
  • Ознаки дефіциту гиалурона
  • Гіалуронова кислота в продуктах
  • Коли необхідні біологічно активні добавки з гіалуроновою кислотою
  • Обмеження і запобіжні заходи для прийому гіалуронової кислоти.
  • Вибираємо кращий препарат гіалуронової кислоти
  • Як правильно вибрати гіалуронову кислоту
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.