Facebook Pixel

Найкорисніший овоч

Найкорисніший овоч

Дієтологи з Америки прийшли до висновку, що кольорова капуста є набагато більш корисним, ніж багато інших овочів. Це пов'язано з тим, що склад сортів капусти включає в себе практично всі види мікроелементів і вітамінів, які необхідні в організмі. Важливо також, що немає ніяких проблем з переварюванням цього овоча. До речі, вважається і найкориснішим продуктом взимку.
Як кажуть дієтологи, тільки п'ятдесят грамів цвітної капусти вистачає для поповнення добової потреби у вітаміні С, який, як відомо, є сильним антиоксидантом. Крім того, містить в тому числі вітаміну А, який відповідає за зір, здорову шкіру, а також вітаміни групи B , які підтримують нормальне функціонування серцево-судинної та нервової системи. Також кольорова капуста містить магній, залізо, багато важливих мінеральних речовин, а також лимонну кислоту і яблучну кислоту.
Вчені радять, щоб цього овоч неодмінно був в раціоні людей, які страждають від різного роду захворювань кишечника, жовчного міхура і печінки, а також тих, хто хоче позбутися зайвої ваги. Цвітна капуста сприяє зміцненню стінок кровоносних судин, і виводить холестерин. Вона захищає організм від серцевого нападу, інфаркту, інсульту. Брюссельська капуста дуже корисна для майбутніх батьків.
Цей овоч, крім іншого, дуже корисний і для дітей. Не слід також забувати, що кольорова капуста багата на рослинний білок, який грає дуже важливу роль у формуванні швидко зростаючого організму. Відомо, що квашена капуста допомагає від виразки шлунка.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.