Facebook Pixel

Кошти на основі натуральних компонентів для лікування застуди та грипу

Кошти на основі натуральних компонентів для лікування застуди та грипу

Застуда - це інфекція верхніх дихальних шляхів, саме з нею ми найчастіше і стикаємося. Згідно з дослідженнями, простуду можуть викликати більш 220 різних вірусів. Після потрапляння вірусу в ваш організм і до появи перших ознак хвороби проходить від одного до 3 днів. В середньому тривалість застуди - 7 днів, але якщо не лікувати це захворювання, то воно може затягнутися і на кілька тижнів. До речі, одним і тим же вірусом людина не може заразитися двічі.

Ще одним поширеним захворюванням є грип, яким щорічно хворіють мільйони людей по всьому світу. Вважається, що найкращий засіб від застуди та грипу - це профілактика. Протистояти інфекції вам допоможуть кілька способів, яким варто слідувати, щоб зберегти організм здоровим:

  • додайте в свій раціон корисну їжу, багату фруктами та овочами. Адже саме вони є джерелами антиоксидантів , які будуть захищати організм і підтримувати імунну систему;

  • частіше мийте руки, і бажано з антибактеріальним милом , в теплій або гарячій воді. Це дозволить запобігти поширенню вірусної інфекції;

  • обмежте на час контакт з людьми, які захворіли. А якщо такої можливості немає, то провітрюйте приміщення частіше, щоб знизити кількість мікробів в повітрі;

  • щоб імунна система добре працювала, потрібен хороший сон. До речі, цікавий факт: якщо ви будете спати не менше 6 годин на добу, ризик зараження вірусом знизиться.

Існують різні натуральні вітаміни і трави, які дозволять зменшити ризик захворювання застудою і грипом:

  • відразу ж після зараження лікарі рекомендують приймати пастилки з цинком ;

  • всі ми знаємо про користь вітаміну С для профілактики застуди: він допомагає знизити ризик її розвитку;

  • в зимовий період часто спостерігається низький рівень вітаміну D, а він для профілактики інфекції просто необхідний;

  • для профілактики верхніх дихальних шляхів відмінно підійдуть пробіотики - з їх допомогою ви зможете зменшити ймовірність захворювання, а також уникнути необхідності в антибіотиках під час хвороби;

  • лактоферрин - це білок, який виступає як антибактеріальний і протигрибковий. Він підходить людям, які часто стикаються з інфекцією верхніх дихальних шляхів.

Найголовніше в боротьбі з застудою і грипом - не затягувати з лікуванням і приступати до нього вже з найперших ознак. А ще краще постійно підтримувати імунну систему і проводити профілактику за допомогою вітамінів.



Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.