Facebook Pixel

Топ-7 натуральних солодощів

Топ-7 натуральних солодощів

Ніхто не може уявити своє життя без солодкого і в кожному будинку можна знайти цукерки, шоколадки та печиво. Але всі знають, що солодкого багато їсти не можна, тому поступово переходять на вживання натуральних солодощів, які зможуть задовольнити людину і повністю замінити шкідливі насолоди без шкоди для фігури.

Які натуральні солодощі існують і як їх вибрати?
Якщо вам важко відмовитися від солодкого, то для початку перейдіть на вживання органічних солодощів, які не зашкодять ні організму, ні фігурі.

Вони часто складаються з екологічно чистих та органічних інгредієнтів. Під час виробництва натуральних солодощів додають натуральні барвники та підсолоджувачі, виключаючи цукор. До дизайну товару підходять з відповідальністю та ретельно контролюють упаковку, щоб вона була зроблена також з органічних речовин. В результаті покупець отримує насолоду, в якій є всі вітаміни та мінерали. Вуглеводи є енергетичним матеріалом в організмі. Надлишок вуглеводів погано позначається на здоров'ї людини, а саме підвищує цукор у крові, надмірна кількість вуглеводів сприяє появі підшкірного жиру, що стає причиною появи зайвих кілограмів. Для нас корисні лише складні вуглеводи, якими максимально збагачені натуральні продукти для довгого насичення нашого організму.


Представимо список натуральних солодощів:

  1. Фрукти, ягоди - в них містяться вуглеводи та інші корисні речовини та вітаміни, які позитивно впливають на організм. Варто вживати фрукти тільки в першій половині дня, саме в цей час активний обмін речовин. Рекомендується з'їдати 1-2 фрукти на день або 200 г ягід, щоб насититися вітамінами.

  2. Сухофрукти (родзинки, чорнослив, курага) - в них міститься велика кількість необхідних мікроелементів і біологічно активних речовин. Сухофрукти є калорійними, але вони будуть кориснішими, ніж ті продукти, в яких знаходиться білий цукор.

  3. Гіркий шоколад - у ньому зосереджені корисні речовини такі, як мінерали та природні антиоксиданти. При цьому після вживання у людини виробляється гормони щастя ендорфіни. Але не варто забувати, що добова доза темного шоколаду не повинна перевищувати 20-30 г на день і сам шоколад повинен складатися з 72% і більше какао.

  4. Мед - продукт, який містить фруктозу, глюкозу, вітаміни A, C, E, K і групи B і корисні речовини - залізо, мідь, калій, натрій, магній, фосфор, йод, сірка. Суміш цих корисних речовин позитивно впливає на здоров'я людини. Нормальна доза меду має становити максимум 1 столову ложку на день.

  5. Горіхи - це корисні жири, які рекомендується вживати у своєму раціоні. У них можна знайти такі вітаміни, як В, С, Е та мінерали – калій, фосфор та магній. Після вживання покращується стан волосся та шкіри. Але не слід зловживати, оскільки горіхи є калорійним продуктом, але необхідним для здоров'я. href='https://biotus.ru/catalogsearch/result/?q=%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D0%B4 '>Мармелад та желе. Мармелад створюють з натурального підсолоджувача патоки, пектину та агар-агару. Натуральний желатин, який входить до складу мармеладу, позитивно впливає на волосся, кровоносні судини та будову м'язів, а пектин допомагає очистити організм від шлаків і токсинів, знижує рівень холестерину. До речі, в мармелад і желе додають натуральні соки, тому вони не містять жиру і є низькокалорійною насолодою.

  6. Зефір та пастила - зміцнюють імунітет, волосся, нігті та судини . Але щоб зефір та пастила приносили користь для організму, їх потрібно вживати до 18 годин, саме тоді, коли в крові знижується рівень глюкози.

Але варто пам'ятати, що навіть натуральні органічні солодощі не повинні бути на першому місці у вашому раціоні і вживати їх потрібно до 12:00. Якщо дуже хочеться, то можна з'їсти щось із перерахованих вище ласощів, але в помірній кількості, інакше ви нашкодите своїй фігурі і користі від того, що ви відмовляєтеся від солодкого - не буде. Вживайте ласощі в розумних цілях.

Статтю написано штатним письменником Biotus. 

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.