Facebook Pixel

Три закуски, які балансують вміст цукру в крові і приготування займе всього 3 хвилини!

Три закуски, які балансують вміст цукру в крові і приготування займе всього 3 хвилини!

Коли у вас виникає сильне відчуття голоду, ви опиняєтеся на кухні як в тумані, не розуміючи яка закуска зможе вгамувати ваш голод, або, що ще гірше, ви візьмете плитку шоколаду, яка буде тільки піднімати цукор в крові. Будьте впевнені, швидкі та легкі закуски, які балансують цукор в крові, готуються простіше, ніж ви думаєте. Завжди тримайте під рукою ці три креативних варіанти, щоб уберегти себе від дикого почуття голоду.

1. Готовий зелений суп

Соки і смузі стали надзвичайно популярними завдяки зручності їх приготування - за секунди ви можете проковтнути те, що найчастіше прирівнюється до добової норми корисних продуктів. Всі фрукти для смузі часто провокують ваші смакові рецептори додати ще цукру, тим самим, ще більше підвищуючи рівень інсуліну. Готові зелені супи можуть забезпечити всі поживні речовини, що містяться в смузі, і їх смачна рослинна основа гарантує задоволення ваших потреб в солодкому і заповнення шлунка. Ви просто можете покласти всі інгредієнти в каструлю, закип'ятити і збити блендером, додавши ложку кокосового як здорового жиру. Просто закиньте всі, що потрібно в каструлю, нагрійте і пийте (можна пити з кухля, щоб зробити процес простіше).

2. Попкорн з маслом і кокосовими горіхами

Якщо ви не пробували поєднання кокосових амінів і масла на попкорн, ви втратили півжиття. Перш за все: Так, масло може бути здоровою їжею, але завжди звертайте увагу на масло холодного віджиму, наприклад, Jarrow Formulas. Масло є одним з найкращих джерел біодоступних жиророзчинних вітамінів A, D і K2, яких сильно не вистачає в сучасному західному раціоні харчування. Здоровий жир стабілізує гормони, а кокосові аміни надають дивовижний смак. Кокосові аміни виготовляють з ферментованого відновленого кокосового соку і солі. Вони схожі на тамарі або соєвий соус, але без клейковини, без сої та мають трохи більше сиропообразную текстуру і солодкий аромат, завдяки яким ця закуска по-справжньому цінний (вона також багата амінокислотами, які допомагають при відновленні м'язів, функції мозку і нервової системи) . Попкорн - це ідеальна закуска: В ньому міститься велика кількість клітковини, що утримує ваш рівень цукру в крові в нормі, і його зерна дозволяють вам хрустіти від душі. Приготуйте трохи попкорну і перемішайте в розтопленому маслі і кокосових аминах до повного покриття.

3. Тости з маслом мигдального горіха, корицею і яблуком

Ця версія досить популярна: яблука нарізати кільцями, роблячи їх ідеальною основою для намазування мигдалевої олії. У той час як горіхове масло вже включає в себе вітамін Е і тонну жиру і білка, які балансують цукор в крові, кориця також грає свою важливу роль, балансуючи метаболізм і стабілізуючи рівень інсуліну (плюс, у неї аромат десерту, який обманює ваш язик, змушуючи думати, що ви їсте солодкий і дуже смачний десерт). Просто переконайтеся, що в мигдальному маслі присутні тільки один інгредієнт - мигдаль - наприклад, Artisana.

Ці прості закуски збалансують цукор в крові, тому ви ніколи не будете відчувати себе голодними!

Зміст
  • 1. Готовий зелений суп
  • 2. Попкорн з маслом і кокосовими горіхами
  • 3. Тости з маслом мигдального горіха, корицею і яблуком
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.