Facebook Pixel

Гарбуз - помаранчева вітамінна бомба

Гарбуз - помаранчева вітамінна бомба

Гарбуз, найвідоміший символ свята Halloween, застосовується в народній медицині, але забута в раціоні ...
Гарбуз відноситься до тих овочів, які є низькокалорійними. В середньому 100 г гарбуза поставляє тільки близько 15 калорій.
Овоч цей рекомендується особливо тим, хто на дієтах для схуднення , через низькокалорійності, а також великий вміст харчових волокон. Її помаранчева м'якоть свідчить про те, що вона містить в собі багато бета-каротину (провітамін вітаміну А). Інтенсивність такого забарвлення пропорційна кількості цього вітаміну. Гарбуз багатий на білок, вітаміни групи B , т. Е. B1, B2, PP і C, містить багато кальцію , заліза, магнію і фосфору і цинку. Застосовується при лікуванні шкірних захворювань, важко гояться ран, а також імунних захворюваннях. З міркувань високий вміст антиоксидантів використовується в лікуванні атеросклерозу і пухлинних захворювань.
Насіння багаті маслом, в якому знаходиться специфічний фітостероли і мінеральні солі, а також невелика кількість ферментів, смол, цукрів і білкових з'єднань.
В Ефіопії рекомендується жування гарбузового насіння як проносний засіб.
дуже корисне масло, яке отримують з насіння гарбуза. Воно має сприятливий склад жирних кислот, а також багате на вітаміни і цинк. Має протизапальну дію, застосовується в лікуванні атеросклерозу. Прекрасно поєднується з будь-якими салатами.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.