Facebook Pixel

Вітаміни для волосся і коли вони потрібні

Вітаміни для волосся і коли вони потрібні

Волосся: їх густота, шовковистість, слухняність і блиск, а також відсутність або наявність лупи багато розкажуть про ваш стан здоров'я і брак вітамінів в організмі - саме це є основною причиною поганого або недостатньо хорошого стану волосся.

Якщо ви:

  • сидите на дієтах (або голодуєте),
  • мало буваєте на повітрі,
  • переживаєте стрес (або відновлюєтеся після якогось потрясіння),
  • живете в забрудненому районі або місті з поганою екологічною обстановкою, в тому числі п'єте чи миєте голову «поганий» водою,

то, швидше за все, ви не дуже задоволені станом свого волосся (а також шкіри і нігтів).

Невдоволення з приводу зовнішнього вигляду свого волосся відчуває більшість жінок і чоловіків і це одна з основних проблем невпевненості в собі. Гарне волосся - це показник «доглянутості» і здоров'я і допомогти собі завжди виглядати відмінно зовсім не складно.

Професійні комплекси вітамінів для волосся є у кожного відомого виробника. Комплекси складаються таким чином, щоб підходити більшості і вирішувати найбільшу кількість проблем з волоссям, нігтями і шкірою. Підібрати комплекс допоможе лікар, консультації і основну інформацію нададуть продавці інтернет-магазину або аптеки, де ви плануєте зробити покупку.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.