Facebook Pixel

Жир з печінки тріски

Жир з печінки тріски

Сьогодні кількість різних вітамінних комплексів і біологічних добавок дуже велике. Перед початком прийому будь-якого препарату обов'язково проконсультуйтеся з Вашим лікуючим лікарем, він зможе оцінити корисність і безпеку того чи іншого препарату виходячи з вашого поточного стану, а також врахує особливості вашого організму.

На цей раз мова піде про жирі з печінки тріски і його застосуванні. Дана добавка може поліпшити кровообіг і використовуватися для профілактики серцево-судинних захворювань. Часто цей риб'ячий жир знімає різні запалення і покращує циркуляцію - ця здатність препарату буде корисна для людей, які страждають від болю в суглобах, набряків і проблем з рухливістю.

Жир з печінки тріски зменшує ймовірність післяпологової депресії, знижує агресивність і дратівливість, знижує кров'яний тиск.

У складі жиру з печінки тріски є вітамін А і D, що позитивно впливає на імунну систему організму, зір, кістки, роботу м'язів, а також знімає стрес і навіть може бути корисний в боротьбі з деякими видами раку.

Даний препарат випускає в рідкому вигляді і в капсулах, для дітей і дорослих.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.