Facebook Pixel

День Народження офіційної резиденції вітамінів - Biotus: історія успіху компанії

День Народження офіційної резиденції вітамінів - Biotus: історія успіху компанії

Цей тиждень для нас особливо важлива, адже саме 3 роки тому засновниця компанії Ольга Козюба звернулася до свого чоловіка Дмитра Грекулову, яка мала на той момент свій інтернет-магазин, з пропозицією інвестувати кошти в її справа. На що отримала категоричне "ні". Натомість Дмитро запропонував спробувати почати бізнес на його сайті (це був інтернет-магазин мережного обладнання), виставивши баночки з пігулками на продаж, щоб протестувати успішність.

 

Ще будучи в університеті, Ольга мріяла займатися підприємницькою діяльністю, тому така пропозиція чоловіка для неї було відмінним стартом. Днем Ольга доглядала за дитиною, тому додавати на сайт продукцію доводилося ночами. .

Починати було важко, але вже через два місяці в один з днів зателефонував Дмитро і сказав, що на сайті є два замовлення на вітаміни. Це було в 2014 році, і той перший замовлення засновники пам'ятають до сих пір - це були вітаміни для вагітних і риб'ячий жир, потім цей клієнт неодноразово замовляв товари, але вже в магазині Biotus.

"До речі, ідея назви належить зовсім не мені, а синові і чоловікові. У ньому немає ніякого романтичного підтексту. «Bio» з'явилося якось само собою, і зрозуміло чому виникли такі асоціації, а ось закінчення ... ми намагалися підібрати щось, чого не чули раніше. Так і вийшов «Biotus», - розповідає Ольга.

 

Зараз Biotus - офіційний дистриб'ютор шести кращих американських компаній, які виробляють біодобавки та товари для здорового способу життя, а до кінця року компанія планує підписати контракти ще з чотирма. Наша компанія розвивається динамічно, і зараз на сайті ви зможете знайти більше 25 тис. Товарів від більш ніж 500 різних торгових марок світу. Всі товари доступні для вас в будь-який день замовлення (або на наступний день, якщо замовлення здійснено після 12:00), або з терміном поставки 4-5 днів.

 

Цілий тиждень ми будемо святкувати наш День Народження, і вас без подарунка не залишимо. Тому цілий тиждень на всю продукцію на сайті Biotus буде знижка - 10%. Будьте красивими і здоровими разом з Biotus!

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.