Facebook Pixel

Режим energy: вітаміни для активності мозку та тіла

Режим energy: вітаміни для активності мозку та тіла

Хочете бути енергійним, активним і радісним? Легко! Вибирайте здоров'я, позитивне мислення та зміцнюйте організм натуральними добавками. Численні наукові дослідження говорять не лише про користь, а й необхідність додатково вживати вітаміни для активності мозку та тіла. Звісно, це не стосується тих, у раціоні яких кілька кілограмів фруктів, овочів, горіхів та риби щодня!:)

Печерна людина та БАД-и

Занепад сил, сонливість, проблеми з пам'яттю та концентрацією уваги часто буває восени й на початку весни. Адже саме у міжсезоння наш організм адаптується під нові умови, відчуваючи нестачу вітамінів та мінералів. Це позначається на фізичному самопочутті та когнітивних функціях.

Якщо наші пращури вживали багато натуральної, непереробленої їжі, зелені, горіхів, овочів та фруктів, то раціон сучасної людини вкрай складно назвати збалансованим. З давніх часів люди приписують цілющі властивості корінням, плодам, корі, листям, стеблам рослин, частинам тіла та органам різних тварин, мінералам та металам.

Ці речовини можна назвати біологічно активними добавками минулих століть. Тому навіть якщо у вашому меню достатньо свіжої й корисної їжі, сучасні продукти не можуть повністю забезпечити нас життєво важливими мікроелементами. Цю роль сьогодні беруть на себе натуральні добавки, комплекси вітамінів та мінералів, олії та екстракти рослин.

Вітаміни від хронічної втоми 

У науковому журналі National Library of Medicine вийшов огляд вчених та нутриціологів, у якому дослідники проаналізували основні групи вітамінів і мінералів для фізичної та розумової активності. Саме ці нутрієнти відіграють ключову роль для нашого організму:

Допомагають перетворювати їжу на енергію. Беруть участь у творенні червоних кров'яних тілець, які переносять кисень по всьому організму. Дефіцит нутрієнтів викликає занепад сил та анемію.

Потужний антиоксидант, підтримує імунітет, підвищує опірність організму, стимулює вироблення серотоніну, бореться зі стресом та хронічною втомою.

Зміцнює кістки та м'язи, підтримує імунітет, знижує ризик виникнення серцевих захворювань, ефективний при синдромі хронічної втоми та депресивних станах.

Життєво важливий мікроелемент транспортує кисень у крові, бере участь у всіх обмінних процесах, запобігає появі анемії. Нестача мінералу викликає слабкість, сонливість, тьмяність шкіри.

Мінерал підтримує функції мозку, м'язів, суглобів, серцево-судинної системи, нормалізує діяльність нервової системи, усуває втому та безсоння.

Підтримує ендокринну, нервову та імунну системи, покращує стан шкіри й волосся, нормалізує гормональний фон. Нестача цинку викликає хронічну втому, сонливість, тривожний стан.

Гінкго білоба підвищує концентрацію уваги

Гінкго білоба, гуарана, спіруліна: живий розум та енергія

Гінкго білоба - це унікальна рослина, яка збереглася на нашій планеті ще з мезозойської ери. А це понад 60 мільйонів років потому! Потужний антиоксидант, який містить флавоноїди, мідь, селен, калій, фосфор, амінокислоти, полісахариди, залізо, кальцій. Рослина підвищує розумову та фізичну працездатність, прискорює кровообіг, знижує стомлюваність, покращує пам'ять і концентрацію.

Гуарана - екзотична рослина, яка має потужну стимулюючу дію, що в 5 разів перевищує дію кофеїну без збудження центральної нервової системи та прискореного серцебиття. Рослина ефективно усуває хронічну втому, підвищує витривалість, підтримує здоров'я судин та серця. Добавка протипоказана людям із високим тиском.

Спіруліна – джерело йоду, вітамінів, мінералів, амінокислот та антиоксидантів. Очищує організм від шлаків, токсинів і важких металів. Покращує роботу печінки, нирок, шлунку. Ефективний при занепаді сил, підвищує фізичну та розумову працездатність.

Як бачимо, природа подбала про наше гарне самопочуття та настрій. Купити вітаміни та натуральні добавки для розуму й фізичної активності ви завжди можете в інтернет-магазині найкращих вітамінів Biotus. Подбайте про себе сьогодні!

Зміст
  • Пещерный человек и БАД-ы
  • Витамины от усталости
  • Гинкго билоба, гуарана, спирулина: живой ум и энергия
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.