Facebook Pixel

Рідкий хлорофіл: схуднення, очищення, омолодження

Рідкий хлорофіл: схуднення, очищення, омолодження

Любите зелені яблука, листя салату та багато ароматної зелені? Хлорофіл - яскравий зелений пігмент, який робить рослинний світ гарним, смачним та корисним. Як “зелений еліксир” очищує організм від токсинів і важких металів, захищає від вірусів, підтримує пружність шкіри та допомагає схуднути й бути більш енергійним без жорстких дієт? Читайте далі!

"Зелений еліксир" молодості й здоров'я

Хлорофіл – це один із найпотужніших антиоксидантів у природі. Доведено, що нутрієнт захищає клітини від окиснення, негативної дії вільних радикалів. Вживаючи їжу, багату хлорофілом у поєднанні з дієтичною добавкою, ви захищаєте організм від окислювального стресу, запобігаючи передчасному старінню.

Хлорофіл очищує печінку від токсинів, канцерогенів та важких металів. Речовина відіграє ключову роль у кровотворенні. Численні дослідження довели:

  • нутрієнт покращує якість еритроцитів, нормалізуючи рівень гемоглобіну;
  • збільшує циркуляцію кисню в організмі на клітинному рівні;
  • підвищує заряд сил та покращує роботу клітин;
  • підвищує активність і витривалість в умовах стресів, фізичних та розумових навантажень.

Хлорофіл лікує проблемну шкіру, загоює рани, опіки та виразки, оскільки має виражені протизапальні властивості. Місцеве застосування хлорофілу сприяє очищенню шкіри від акне, звуженню розширених пор, усуненню прищів та запалень.

Їжте та ставайте стрункішими! Детокс і очищення

В одному із досліджень, опублікованому в науковому журналі National Library of Medicine, був проведений експеримент. Учасниці марафону схуднення розділилися на дві групи. Перша група вживала добавку хлорофілу, а друга ні. При цьому всі учасниці вживали однакову кількість калорій на день.

Жінка приймає рідкий хлорофілУ результаті ті жінки, які додатково вживали хлорофіл, схудли більше. У них також знизився рівень холестерину в крові. Дослідження показало, що хлорофіл знижує апетит і посилює почуття ситості, що допомагає легко прибрати зайві кілограми.

Рідкий хлорофіл із м'ятним смаком Liquid Chlorophyll Now Foods - ідеальна трав'яна добавка для зниження ваги, очищення та омолодження організму:

  • стимулює перистальтику кишківника;
  • нормалізує травлення;
  • виводить із організму токсини, важкі метали;
  • сприяє зниженню ваги без дієт;
  • природний імуномодулятор;
  • ефективно бореться з бактеріями, грибками та вірусами;
  • підтримує пружність шкіри, активізуючи вироблення природного колагену.

Хлорофіл - природний імуномодулятор

Хлорофіл нормалізує утворення білих кров'яних тілець, зміцнюючи імунітет. До цих висновків дійшли вчені, коли провели дослідження з учасниками із низьким рівнем лейкоцитів. Їх поділили на три групи. Після місяця випробувань дослідники з'ясували:

  1. група, яка вживала хлорофілін, підвищила рівень лейкоцитів на 85%;
  2. філграстим (стимулятор кісткового мозку) показав ефективність 83,3%;
  3. вітамін С впорався на 26,7%.

Експеримент показав, що хлорофіл - один із найсильніших природних імуномодуляторів, який сприяє збільшенню білих кров'яних клітин. Натуральна добавка може прискорити одужання після важких захворювань та операцій, а також захистити від вірусів, бактерій, грибків та інфекцій.

Натуральні джерела й добавки

Зелені овочі й фрукти, петрушка, кріп, рукола, шпинат, капуста, броколі, спаржа містять багато натурального хлорофілу. Але для оздоровчого та відновлювального ефекту дієтологи рекомендують додатково приймати добавку хлорофілу, оскільки речовина у чистому вигляді засвоюється організмом набагато краще.

Хлорофіл - це цінний природний антиоксидант, який містить пігменти, незамінні амінокислоти, вітаміни та мінерали. "Зелений еліксир краси" може стати вашим секретом здоров'я, активності та стрункості.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.