Facebook Pixel

Готу кола: справжній секрет молодості і довголіття

Готу кола: справжній секрет молодості і довголіття

зміст

  1. Чудо-рослина готу кола
  2. Вплив на головний мозок
  3. На що спрямована робота препарату готу кола?
  4. Вплив на вени і судини готу кола
  5. Додаткові властивості готу кола
  6. Особливості застосування готу кола
  7. Що потрібно враховувати, якщо вирішили почати прийом готу кола
  8. Який виробник готу кола краще?
  9. На що звернути увагу при виборі місця придбання готу кола

Успішне позбавлення від серйозних недуг можливо не тільки завдяки використанню лікарських ліків. Часто харчові добавки виступають як своєрідні чарівні палички. Настільки гучне порівняння вибрано не дарма. Одна з таких - готу кола . Цей рослинний екстракт здатний надавати на організм людини потужне омолоджуючі вплив, а також благотворно впливати на стан головного мозку. Але у нього є і інші важливі переваги. Про все це по порядку поговоримо далі.

Чудо-рослина готу кола

Готу кола має іншу назву - центелла азіатська. Також її називають "травою пам'яті", що пояснюється сильними ноотропні властивості. Східна медицина ставить рослина на перше місце в числі різновидів, які здатні сприятливо впливати на основні процеси, що відбуваються в корі головного мозку щодня.

Дослідники з'ясували, що регулярне вживання центели дозволяє людині відчути хороший приплив життєвих сил і енергії, а також збільшує тривалість життя. Можна сказати, що готу кола є антидепресантом, який створила сама природа, а не фармацевти в лабораторіях.

Рослина активно культивується в Індії, Австралії, Малайзії, на Шрі-Ланці. Воно любить вологу, але абсолютно невибаглива до типу грунту. Трава однаково добре росте на будь-якому типі грунтів. В Азії центелла використовується не тільки як лікарська рослина, але і в якості інгредієнта для приготування їжі. Його тут вживають практично щодня, тому що готу кола НСП працює як відмінний тонік для організму.

Крім благотворного впливу на мозок, препарати, що містять готові колу, допомагають при варикозі, артриті. Вони сприяють зняттю больових відчуттів різного походження. Відомо, що рослина має гарні ранозагоювальні властивості. Воно дієво навіть в боротьбі за красу шкіри: відмінно розгладжує зморшки. Тому його активно використовують в косметології і виробництві косметичних антивікових засобів. Широкий спектр дії пояснюється тим, що центелла містить масу цінних компонентів в складі. Такий корисний тандем працює комплексно і дає кращі результати, ніж інші засоби.

Багато років тому рослина вживали в їжу тільки слони. Тоді люди ще не знали нічого про його цілющі властивості. Тільки через деякий час готу кола стала частиною повсякденного людського раціону, що і дозволило упевнитися в її незаперечною цінності для здоров'я.

Аюрведа говорить про те, що готу кола завжди вважалася одним з найбільш дієвих засобів, призначених для поліпшення роботи нервової системи. Їй під силу впоратися з втратою життєвої енергії, депресією, нервовими розладами. Існує давня легенда про те, що чай на основі рослини допоміг прожити одному вченому людині більше 250 років. Він вживав його регулярно, використовуючи спеціально складений рецепт.

Цікавий факт - центелла часто використовується для медитацій, що широко поширене в Азії. У той час як в Європі вона більш популярна для профілактики різних недуг, а також в якості частини їх терапії. Готу кола від "Еліт-фарм" або від будь-якого іншого виробника - завжди природний, натуральний продукт. Іноді його застосовують в комплексі з іншими видами трав для посилення ефекту. Але все залежить від показань.

Чим багата готу кола

Чим багата готу кола

компонент

Дія

флавоноїди

Благотворно впливають на стан вен, капілярів і лімфатичних вузлів. Налагоджують серцевий ритм, покращують кровотік, допомагають серцю успішно справлятися зі стресом, серйозними фізичними навантаженнями. Орган анітрохи не страждає від негативних наслідків і ускладнень, пов'язаних з впливом зазначених факторів. Рубцювання не страшно. Один з найсильніших флавоноїдів - кверцетин. Має виражені властивості боротьби з запальними процесами. Є природним антиоксидантом. Покращує роботу головного мозку, сприяє швидкому відновленню після травм.

тритерпеноїди

За їх участі відбувається синтез колагену. Він є незамінним компонентом в ході відновлювальних процесів всередині тканин організму. Колаген прискорює загоєння, а також здатний робити стінки судин більш еластичними. Процеси регенерації відбуваються м'яко і з більшою швидкістю.

глікозиди

Підтримують стабільну роботу м'язів серця, знімають високе навантаження з міокарда, покращують якість життя хворих із серцевою недостатністю. Глікозиди в складі готу коли ( "Солгар") позитивно впливають на стан пацієнтів з атеросклерозом.

рутин

Діє як сильний антиоксидант, успішно бореться з явищами окисного стресу. Регулює кровообіг, а також перешкоджає появі тромбів.

сапоніни

Беруть безпосередню участь у відновних процесах, що протікають в організмі. Особливо тих, які стосуються шкірного покриву. Чи не дозволяють формуватися рубців і шрамів.

Крім уже перерахованих речовин, готу кола включає в себе комплекс найважливіших вітамінів і мінералів. Серед них ключове місце займають вітаміни групи B, незамінні для нормального функціонування нервової системи.

Вплив на головний мозок

В першу чергу рослина відомо

В першу чергу рослина відомо, завдяки унікальній здатності впливу на головний мозок людини, в тому числі на його розумові здібності, пам'ять. Поширена сьогодні явище - синдром хронічної втоми. З ним теж відмінно бореться даний тип трави.

Засіб застосовують не тільки при стресах, депресіях, проблемах з емоційними реакціями, а й при таких серйозних захворюваннях, як епілепсія. Сприятливий вплив здійснюється за рахунок поліпшення мозкового кровообігу. Харчування органу налагоджується. Мозок активно збагачується киснем. Саме брак останнього стає причиною розвитку безлічі захворювань, в тому числі вікового характеру. Деякі з них несуть небезпеку для життя. Готу кола "Арго " рятує від важких наслідків.

На що спрямована робота препарату готу кола?

  1. Підтримка стабільного стану судин головного мозку.
  2. Зміцнення мозкових клітин.
  3. Поліпшення пам'яті і запам'ятовування.
  4. Прискорення мислення.
  5. Усунення головного болю.
  6. Зменшення тривожності за рахунок зниження рівня гормону кортизолу.
  7. Налагодження сну.
  8. Зниження втоми.
  9. Поліпшення концентрації уваги.
  10. Підвищення інтелектуальних здібностей.
  11. Розвиток мовної та зорової функцій.

Готу кола здатна забезпечити надійний захист нейронів від наслідків пошкоджень, що виникають на клітинному рівні. Процеси дегенерації, здатні стати причиною розвитку серйозних захворювань (наприклад, хвороба Альцгеймера), також вдається загальмувати, завдяки прийому кошти.

Вплив на вени і судини готу кола

В першу чергу рослина відомо

В першу чергу важливо відзначити, що готу кола - це препарат, який надає позитивний вплив на ключові кров'яні компоненти. Рослинна добавка стабілізує рівень глюкози в крові. Доведено, що вона здатна навіть підвищувати гемоглобін.

Покращується кровообіг. Мускулатура кровоносної системи повертається в нормальний тонус. Вени стають міцнішими, а судинні стінки - менш проникними. Робота всіх компонентів серцево-судинної налагоджується.

Ось за яких проблемах найчастіше призначається препарат:

  • варикозне розширення вен;
  • вегето-судинна дистонія;
  • атеросклероз;
  • венозна недостатність.

Готу кола виручить тих, хто потребує зниженні артеріального тиску. Грамотно підібрана схема лікування значно зменшує ймовірність розвитку інсульту та інфаркту, що особливо актуально для людей, що входять до групи ризику.

Додаткові властивості готу кола

  1. Зміцнює цибулини волосся, нігтьову пластину, відновлює їх, прискорює ріст, помітно покращує зовнішній вигляд.
  2. Успішно бореться з сухістю шкіри, зморшками, а також позбавляє від різних шкірних дефектів, прищів, акне. Структура шкіри поліпшується. Кровотік прискорюється за рахунок чого вона отримує додаткове харчування, стає більш еластичною і зволоженою.
  3. Допомагає розпрощатися з целюлітом, завдяки гарному лімфодренажний ефект. Шкіра підтягується, обмінні процеси посилюються, надлишки рідини і жиру виводяться.
  4. Сприяє швидкому і безпроблемного загоєнню ран на тілі, зміцненню сполучної тканини при опіках, дерматитах різного походження. Відмінно знімає запалення.
  5. Захищає нирки від токсинів, має сечогінну дію, запобігає появі набряків.
  6. Застосовується з метою убезпечити шлунок від утворення виразок, загоює, якщо вони вже є.

Але для того, щоб самостійно оцінити переваги використання, потрібно знати, як правильно застосовувати засіб.

Особливості застосування готу кола

Особливості застосування готу кола

Точна доза готу кола від "Iherb" та інших брендів залежить від мети застосування. Її можна адекватно призначити, вивчивши точні свідчення пацієнта. При стресових станах, депресії, підвищеної тривожності зазвичай потрібно приймати препарат в дозі близько 500 мг 2 рази на день. Важливо звертати увагу на те, що прийом лікарських седативних засобів в тандемі з готу колою здатний привести до посилення дії обох.

Якщо необхідно вплинути на пам'ять і розумові процеси, слід приймати приблизно 1000 мг в день. Найчастіше фахівець рекомендує дозу, рівну 40 мг / кг маси тіла пацієнта.

Засіб можна придбати у вигляді трави або настоянки. Трава заливається окропом з розрахунку 3 грами на 1 склянку рідини. Готу кола (чай) п'ють або вранці, або ввечері. Вибір часу залежить від мети застосування. Наприклад, при порушеннях сну доцільно приймати засіб саме ввечері.

Але найбільшу популярність отримали капсули. Спектр їх дії надзвичайно широкий, а сам прийом не викликає яких-небудь складнощів або незручностей і компактну упаковку можна носити з собою, якщо ви обідаєте поза домом. Важливо тільки пити їх під час їжі. Тривалість курсу визначається індивідуально. В середньому вона дорівнює 2 тижні-1 місяць.

Що потрібно враховувати, якщо вирішили почати прийом готу кола?

В першу чергу слід визначити, чи не входите ви в число людей, яким категорично протипоказано лікування за допомогою екстракту готу кола. Його не можна приймати в наступних випадках.

  1. Виявлена індивідуальна непереносимість компонентів, що входять до складу.
  2. Жінка планує вагітність або вже знаходиться на будь-якому терміні, а також при годуванні дитини грудьми.
  3. Пацієнт страждає від низького артеріального тиску.
  4. В анамнезі є діагноз шизофренія або людина страждає від нападів панічних атак.
  5. Підтверджено якесь аутоімунне захворювання.

Не думайте, що при прийомі дуже великих доз пам'ять покращиться блискавично, енергії вистачить на цілодобову роботу, загальний стан організму буде ідеальним. Важливо чітко розрахувати дозування, інакше ризикуєте зіткнутися з побічними явищами. Вони виникають нечасто, але цілком можливі, якщо пацієнт перевищує допустимі дози або ігнорує виникнення алергічної реакції.

Необхідно відразу ж знизити дозу або навіть повністю припинити прийом, якщо помітили, що погано себе почуваєте. У деяких випадках не обійтися без візиту до лікаря при розвитку серйозних симптомів інтоксикації.

Вивчивши відгуки про готові колі, стає зрозуміло, що до найбільш частих побічних ефектів належать:

  • сильна слабкість;
  • постійно виникають запаморочення;
  • нудота і блювота;
  • головний біль;
  • проблеми зі стільцем.

На щастя, згадані проблеми зустрічаються досить рідко, а причини згадувалися вище. Їх можна уникнути, приділивши достатньо уваги власному здоров'ю і проконсультувавшись з фахівцем ще до початку лікування. Тоді вийде добитися максимальної ефективності від курсу прийому і відчувати себе відмінно. Якщо купити готу кола, вивчивши максимум інформації про засіб, ніякої небезпеки для здоров'я не виникне.

Який виробник готу кола краще?

Для багатьох питання більш, ніж актуальним. Дійсно, краще скористатися продукцією бренду з перевіреною репутацією, ніж покладатися на сумнівне походження. У таблиці нижче розглянемо найбільш популярні товари, покладаючись на думку покупців.

Назва

Дія

Готу кола (Gotu Kola), Now Foods, 450 мг

Чистий, натуральний продукт від відомого американського виробника. Має нагороди за кращу якість на міжнародних виставках. Особливість продукції не тільки якість, але також особлива упаковка, яка допомагає зберегти початкові властивості добавки.

Готу кола (Gotu Kola), Nature's Answer, 950 мг

Продукція компанії, яка дає можливість покупцям купувати по-справжньому натуральні, якісні добавки, при цьому ціна залишається доступною. Про даному продукті ви без зусиль знайдете більше 1000 позитивних відгуків на російськомовному просторі інтернету.

Готу кола, Gotu Kola, Herb Pharm, екстракт, органік

Головний принцип компанії - максимально зберегти корисні властивості натуральних продуктів, які ростуть на землі. Для виробництва застосовуються найсучасніші, дбайливі технології виробництва, тому ви можете бути впевнені в ефективності кожного препарату, в тому числі в рідкій, капсулированной або порошкової формі.

На що звернути увагу при виборі місця придбання готу кола?

Щоб не ставити експерименти над власним здоров'ям

Щоб не ставити експерименти над власним здоров'ям, важливо переконатися в тому, що ви отримуєте якісний препарат. Навіть якщо на упаковці написано "100 відсотків натуральний засіб", немає гарантії, що це відповідає дійсності. На жаль, низька якість продукції і недобросовісні постачальники - досить поширені явища, оскільки заробити на популярному продукті завжди знаходяться маса бажаючих. Не завжди це чесні підприємці.

Те, що користь від такого продукту сумнівна, - незаперечний факт. Набагато гірше, якщо він не просто марний, а ще й шкідливий для здоров'я. Саме через це не варто купувати препарат тільки тому, що його ціна десь значно нижче або ви просто поспішайте і хочете зробити вибір, як можна швидше. Напевно, якщо ви запитаєте у сумнівного продавця документи, що підтверджують належне якості товару, отримаєте делікатний відмову.

Звертатися потрібно тільки в надійні і перевірені роками і тисячами задоволених покупців компанії. "Біотус" відноситься саме до таких. Це яскравий приклад сумлінної роботи на благо вашого здоров'я. Тут ви отримаєте все, що очікуєте від якісної продукції і професійних співробітників.

  1. Необхідні сертифікати якості, тому що компанії нема чого боятися. В асортименті тільки перевірена продукція від кращих виробників, яка поставляється безпосередньо, без посередників.
  2. Кваліфіковану допомогу менеджерів, які налаштовані на те, щоб ви купили найбільш підходящу для вас продукцію. Тут кажуть "Ні" стандартному підходу до продажів. Головне завдання - підібрати для вас добавку, яка поліпшить самопочуття і якість життя.
  3. Широкий асортимент товарів від кращих виробників дозволяє зробити для кожного покупця індивідуальний вибір.
  4. Вартість продукції від прямого постачальника приємно здивує. Ціна готу коли доступна. Ніяких переплат і комісій. При цьому передбачена гнучка система знижок для оптовиків.

Тут ви швидко принципах робота компанії будувалася роками. Завдяки цьому, вдалося домогтися поваги з боку партнерів і покупців. "Біотус" однаково цінує довіру кожного, незважаючи на обсяги здійснюваних замовлень. Компанія зацікавлена в тому, щоб покупці ставали постійними, одного разу звернувшись за допомогою.

FAQ - Часті питання:

Какую добавку лучше принимать для улучшения памяти?

Можно порекомендовать Гинкго Билоба, Ginkgo, Nature's Way, стандартизированный, 60 капсул. Это уникальное сочетание сразу двух компонентов, которые помогут вам легче справляться с интеллектуальной работой, лучше запоминать важные моменты - готу кола и гинкго билоба. Однако, вам также стоит получить рекомендации наших специалистов по витаминам и добавкам, чтобы уточнить симптоматику, исключить противопоказания.

Можно ли давать готу кола детям?

Действительно, детям приходится сталкиваться с большими нагрузками в школе. Но давать готу кола раньше 18 лет без особых медицинских показаний запрещено. И даже в этих случаях прием должен происходить под наблюдением лечащего врача.

Стоит ли принимать готу колу офисным работникам?

Как показывает практика, именно категория офисных работников, жителей крупных городов является основной группой покупателей. Им приходится постоянно справляться со стрессами, нервозностью, находить силы для выполнения больших объемов работ. Готу кола в данном случае для них очень эффективна.

Работаю парикмахером, много времени провожу на ногах, поэтому появился варикоз. Готу кола поможет?

Вам можно посоветовать Поддержка сосудов, Theravein, Klaire Labs, 60 капсул. Это специальный комплекс трав, который укрепляет стенки сосудов, нормализует кровообращение. Регулярный прием поможет вернуть красоту и здоровье вашим ногам.

Зміст
  • зміст
  • Чудо-рослина готу кола
  • Чим багата готу кола
  • Вплив на головний мозок
  • На що спрямована робота препарату готу кола?
  • Вплив на вени і судини готу кола
  • Додаткові властивості готу кола
  • Особливості застосування готу кола
  • Що потрібно враховувати, якщо вирішили почати прийом готу кола?
  • Який виробник готу кола краще?
  • На що звернути увагу при виборі місця придбання готу кола?
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.