Facebook Pixel

Як захистити шкіру від холоду та вітру?

Як захистити шкіру від холоду та вітру?

З приходом зими, разом з нею ми відчуваємо холодні і вітряні дні. Це саме час, щоб перевірити стан догляду за шкірою і заповнити недоліки в косметиці. Догляд за шкірою підпорядковується сезонних змін. По крайней мере, так повинно бути, щоб забезпечити шкірі надійний захист перед умовами опадів.
Застосування круглий рік одного і того ж зволожуючого крему, не може задовольнити очікувань шкіри, так як вони змінюються постійно - в залежності від пори року, впливу зовнішніх факторів, харчування, стану здоров'я, самопочуття - з дня на день, майже з хвилини на хвилину, в залежності від добового циклу. Використання одного крему круглий рік, в якийсь момент може викликати проблеми. Занадто легкий зволожуючий крем, який використовується взимку, може призвести до обмороження і подразнення шкіри, дуже жирний - влітку, надмірне навантаження на шкіру. Так як же подбати про осінньо-зимовий догляд за шкірою, щоб забезпечити їй належний догляд і захист? Нижче кілька порад.
З якими проблемами найчастіше ми стикаємося в цей час року?
підвищена чутливість шкіри - часті почервоніння, відчуттям жару на обличчі;
станом напруги і сухості шкіри, часто помітним слущиванием, що стосується не тільки особи, але і всього тіла, також рук і губ;
підвищена крихкість капілярів, характерне еритемою;
підвищеною продукцією шкірного сала;
запальними тенденціями - більш частим розвитком гнійних прищів.
Особливо в цю пору року не слід також забувати і про вітаміни .

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.