Facebook Pixel

Спіруліна - джерело всіх необхідних організму вітамінів і мінералів

Спіруліна - джерело всіх необхідних організму вітамінів і мінералів

Мікроводорость Спіруліна містить практично весь набір відомий науці поживних речовин. Є білки, жири, мінерали, вуглеводи, мікроелементи і вітаміни.

Спіруліна - це єдиний в своєму роді вітамінно-мінеральний комплекс. Приймаючи цю чудо-водорості, ви отримаєте необхідне вам в даний момент кількість корисних речовин. Важливо також відзначити, що всі речовини, що містяться в спіруліни, природного походження і їх вплив на людський організм буде максимально корисним.

Містяться в водорості також речовини, які просто не можуть бути синтезовані штучно, так що це справжнє джерело цінних елементів, які допоможуть вам почувати себе краще і виглядати просто відмінно.

Чи є елементи, що не міститися в спіруліни? Та й цей факт варто враховувати при формуванні найбільш підходящого саме вам вітамінно-мінерального комплексу. У спіруліни не містяться вітаміни D і C, а також дуже низький вміст йоду.

У інтернеет-магазині Biotus ви знайдете великий вибір спіруліни .

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.