Facebook Pixel

Важлива складова здоров'я, активності і молодості: альфа ліпоєва кислота

Важлива складова здоров'я, активності і молодості: альфа ліпоєва кислота

зміст

  1. Корисні властивості альфа-ліпоєвої кислоти
  2. Альфа-ліпоєва кислота і схуднення
  3. Продукти, багаті альфа-ліпоєвої кислотою
  4. Роль альфа-ліпоєвої кислоти в лікуванні захворювань
  5. Альфа ліпоєва кислота - як приймати спортсменам
  6. Альфа-ліпоєва кислота в косметології
  7. Альфа-ліпоєва кислота для літніх людей
  8. Особливості застосування альфа-ліпоєвої кислоти
  9. Альфа-ліпоєва кислота: протипоказання
  10. Побічні ефекти від прийому альфа-ліпоєвої кислоти
  11. Альфа-ліпоєва кислота - де купити в Києві?

Організм людини здатний виробляти різні хімічні сполуки. Одне з найважливіших - альфа-ліпоєва кислота. Обмін вуглеводів відбувається за її безпосередньої участі. Цінні властивості ліпоєвоїкислоти рятують людей, які страждають від різних хвороб, тих, хто бажає знизити вагу, мріє про красиве шкірі, займається спортом. Це далеко не всі її переваги.

Допомогти організму і забезпечити його достатньою кількістю АЛК - це цілком реально. Потрібно лише придбати якісний препарат, до складу якого вона включена.

Альфа ліпоєва кислота: що це?

Сама речовина порошкоподібна. Воно складається з безлічі дрібних гранул жовтого кольору. Вчені вперше виявили його в середині минулого століття. Жодна клітина людського організму не обходиться без АЛК.

Вироблення енергії відбувається за допомогою альфа-ліпоєвої кислоти.

Брак цього з'єднання згубно впливає на стан клітин. Усередині них починає поступово накопичуватися цукор, що може дати поштовх до запуску інтоксикаціях процесів. Саме альфа-ліпоєва кислота не дозволяє відбуватися подібним явищам.

АЛК є потужним антиоксидантом і відмінно знижує рівень глюкози в крові. Сприятливий вплив на загальний стан ДНК також давно доведено вченими. Тіоктова кислота (саме таке у неї друга назва) - борець за підтримку молодості і краси. Однак з плином років швидкість її природного вироблення значно знижується, що вимагає своєчасної коригування.

Альфа-ліпоєва кислота і розчинність - окреме питання. Процес майже не відбувається у водному середовищі, але в спиртової та масляної добре розчиняється. Цим пояснюється його висока ефективність і унікальність. Навіть при попаданні в клітку додаткової кількості ліпоєвоїкислоти вона не витрачається даремно і, тим більше, анітрохи не шкодить. Запаси забезпечують додаткову надійний захист від шкідливих вільних радикалів.

Корисні властивості альфа-ліпоєвої кислоти

Корисні властивості альфа-ліпоєвої кислоти

  1. Участь в метаболічних процесах. АЛК сприяє поліпшенню обміну жирів і вуглеводів.
  2. Під впливом даної сполуки цукор в крові знижується, а рівень вмісту глікогену, навпаки, зростає. АЛК просто не дає глюкози накопичуватися в надмірній кількості, небезпечному для здоров'я. Це дозволить зменшити ризик токсичного впливу на клітини.
  3. Благотворно впливає на стан внутрішніх органів, стабілізує їх роботу, знижує навантаження. Більшою мірою це стосується печінки.
  4. Ефективно виводить різні токсичні речовини, шлаки. Це особливо цінне властивість альфа ліпоєвої кислоти в таблетках при виникненні такої проблеми, як отруєння,
  5. Сприяє зменшенню ваги, а також зниження рівня "поганого" холестерину в крові.

Цінність АЛК і її відповідальна роль в безлічі важливих процесів, щодня протікають в організмі людини, очевидна. Ефективність цього з'єднання правильніше розглядати, виходячи з цілей застосування.

Альфа-ліпоєва кислота і схуднення

При необхідності зниження ваги часто вибір падає на препарати, що містять АЛК.

При необхідності зниження ваги часто вибір падає на препарати, що містять АЛК. Хоча це не є прямим показанням, проте позитивні результати вражають. При цьому дія спрямована на зменшення апетиту, позбавлення від схильності до переїдання. Жирові відкладення розщеплюються набагато ефективніше. Людина відмінно себе почуває і не відчуває роздратування, нервозності. Він не налягає на солодке.

Якщо розібратися детальніше, то ось що дає альфа ліпоєва кислота:

  1. Зниження глюкози. Ви не відчуваєте постійне відчуття голоду, бажання перекусити хоч чим-небудь. Апетит стабілізується, а разом з ним і настрій, що важливо.
  2. Більш швидке виведення токсинів, що також благотворно впливає на стан печінки. Вона функціонує значно краще і не перевантажується.
  3. Налагодження вуглеводно-жирового обміну. Це є критично важливим для швидкість, з якою худне людина. Процес відбувається активніше. Ви не будете відчувати себе мляво, пригнічено. Енергії, навпаки, стає більше.

Однак не все так просто. Для того, щоб підсилити ефект від застосування АЛК, важливо переглянути спосіб життя. Від цього багато в чому залежить підсумковий результат. Йдеться про те, що вам необхідно:

  • змінити харчування;
  • звернути увагу на важливість фізичних навантажень;
  • відмовитися від шкідливих звичок.

Мало просто купити альфа-ліпоєвої кислоти. Варто ще і виробити звичку харчуватися правильно. Потрібно відмовитися від фаст-фуду, газованих напоїв, копченостей, консервованої продукції, смажених, жирних, занадто пряних і гострих страв.

Слід боротися з сидячим способом життя, включивши в свій режим дня хоча б мінімальні фізичні навантаження. Відмова від алкоголю і куріння - ще один помічник на шляху до можливості в повній мірі оцінити унікальні властивості АЛК.

Продукти, багаті альфа-ліпоєвої кислотою

зміст альфа-ліпоєвої кислоти в продуктах харчування досить невисока

На жаль, зміст альфа-ліпоєвої кислоти в продуктах харчування досить невисока. Але це не говорить про те, що не потрібно харчуватися продуктами, що містять її. Так можна непогано збагатити раціон, скорегувати його в сторону отримання максимально ефективних результатів застосування.

Для того, щоб відчути користь альфа ліпоєвої кислоти, потрібно вибирати певні продукти харчування. До джерел, що містить її в чималій кількості, відносяться:

  • субпродукти (печінка, нирки, серце);
  • рис (найбільшу користь несе бурий сорт, а також нешліфований);
  • бобові (квасоля, горох);
  • овочі (капуста, шпинат, гриби, помідори);
  • дріжджі;
  • молочна продукція.

Вживання в їжу згаданих продуктів допоможе збагатити організм не тільки АЛК, а й важливими для здоров'я вітамінами і мінералами.

Роль альфа-ліпоєвої кислоти в лікуванні захворювань

Порушення в роботі щитовидної залози

При проблемах з даними органом найчастіше відбуваються порушення процесів вироблення гормонів різного ступеня тяжкості. Це робить негативний вплив на метаболізм. Необхідно налагодити гормональний фон, вирівнявши баланс. Альфа-ліпоєва кислота відмінно працює в цьому напрямку. При таких проблемах зазвичай вона призначається в комплексі з іншими препаратами.

Цукровий діабет

Суть проблеми цукрового діабету полягає в неможливості організму людини підтримувати кількість інсуліну в нормі. Це призводить до надмірного накопичення цукру в крові, що є вкрай небезпечним станом. Крім стабілізації рівня глюкози, АЛК помітно знижує ризики виникнення різних супутніх недуг у хворих. Вона піклується про підтримку нормального стану нервів, які нерідко страждають при розвитку діабету.

Захворювання судин і серця

Оскільки АЛК має яскраво виражені антиоксидантні властивості, вона здатна боротися з загибеллю клітин серцево-судинної системи. За рахунок цього робота серця поліпшується, зупиняються вікові зміни, що зачіпають його структуру.

Інсульт, неврологічні порушення різних типів

Серед тих випадків, коли приймати альфа ліпоєвої кислоти доцільно, ішемічної інсульт займає одну із значущих позицій. АЛК істотно знижує ймовірність смерті пацієнта. Працюючи як нейропротектор, вона не дозволяє нейронам знищуватися, сприяє активному відновленню пошкоджених елементів клітин. За рахунок цього зменшується ступінь пошкодження головного мозку, усувається запальний процес.

Порушення в роботі зорового апарату

Ліпоєва кислота здатна боротися з погіршенням зору, допомагає при проблемах з сітківкою, дієва при глаукомі і катаракті. Ефект досягається за рахунок усунення пошкодження очних нервів, викликаного порушеннями всередині клітин. При цьому зазвичай призначається достатню тривала, але і в більшості випадків ефективна терапія.

Альфа ліпоєва кислота - як приймати спортсменам

Дане органічна сполука відмінно зарекомендувало себе в сфері спорту.

Дане органічна сполука відмінно зарекомендувало себе в сфері спорту. Людям, які щодня відчувають серйозні фізичні навантаження, точно недостатньо її надходження в організм з продуктами харчування. Самостійний синтез не рятує.

Необхідно підібрати якісний препарат, що містить АЛК, і оптимальне дозування. Зазвичай вона дорівнює 200 мг, а прийом розбивається на кілька раз на добу. Підвищення середньої добової дози допускається при найбільш інтенсивних тренуваннях. Засіб повністю безпечно і не має відношення до допінгу, що вкрай важливо.

Ось як саме діє АЛК:

  1. Активно бореться з вільними радикалами, які неминуче накопичуються в м'язах при тренуваннях. Це оберігає клітини від руйнування, ефективно відновлює їх, не дозволяє страждати м'язової тканини.
  2. Приводить в норму метаболічні процеси, сприяє приросту м'язової маси. Але в останньому випадку перед тим, як приймати альфа ліпоєвої кислоти, потрібно доповнити раціон іншими добавками. Робити це можна після консультації фахівця.
  3. Допомагає швидше відновлюватися після важкої тренування, дозволяє домогтися кращого ефекту від неї за рахунок налагодження процесів вироблення необхідної енергії.
  4. Запускає механізм спалювання зайвого жиру без стресу для організму.

Прийом ліпоєвоїкислоти для спортсменів є можливістю наростити м'язову масу без шкоди для здоров'я, а також підвищити результативність тренувань в рази.

Альфа-ліпоєва кислота в косметології

АЛК відмінно бореться з недосконалостями шкіри і її віковими змінами.

АЛК відмінно бореться з недосконалостями шкіри і її віковими змінами. Вона часто входить до складу доглядає косметики для різного віку, типів шкіри. Висока ефективність досягається, завдяки можливості проникати не тільки в самі клітини, але і в міжклітинний простір. У тандемі з вітамінами Е і С вдається домогтися максимальних результатів. Добова норма альфа-ліпоєвої кислоти здатна додатково поліпшити благотворний вплив.

Цукор перестає накопичуватися в клітинах в надлишку, завдяки дії АЛК. Це знижує агресивний вплив на стан шкіри. Даний факт пояснюється тим, що глюкоза більше не зв'язується з колагеном. Останній грає ключову роль в збереженні еластичності і підтягнутості шкіри. Ліпоєва кислота перешкоджає розвитку таких проблем, як надмірна сухість, поява зморшок. Також помітний неозброєним поглядом омолоджуючий ефект. Навіть при тому, що на шкірі до цього були очевидні ознаки старіння.

Альфа-ліпоєва кислота корисна також для жирної шкіри. Вона допомагає боротися з недосконалістю пір, помітно звужує їх, дієва при необхідності позбутися від вугрової висипки. Ще одна корисна властивість - властивості захисту від згубного впливу ультрафіолету. Навіть найбільш чутлива шкіра, схильна до появи алергічних реакцій, практично завжди нормально реагує на препарат.

Альфа-ліпоєва кислота для літніх людей

Важливість прийому пов'язана з природним зносом організму.

Важливість прийому пов'язана з природним зносом організму. Необхідно допомогти йому в боротьбі з вільними радикалами. Це сприяє уповільненню процесів старіння, підтримці загального тонусу організму, підвищенню його захисних сил.

Знаючи, де міститься альфа ліпоєва кислота, можна заповнити її недолік лише частково. Організм все одно буде відчувати гострий брак. Сучасний препарат - кращий вибір. Він стане надійним помічником на шляху до усунення неприємних симптомів багатьох хвороб, які часто зачіпають літніх людей. Наприклад, хвороба Альцгеймера або втрата нормальної функціональної здатності печінки.

Особливості застосування альфа-ліпоєвої кислоти.

Альфа ліпоєва кислота - як довго приймати? Питання вимагає максимального роз'яснення. Все залежить від форми прийому препарату і показань. У деяких випадках його введення відбувається внутрішньовенно протягом декількох тижнів. Потім здійснюється перехід до таблетованій формі або прийому капсул.

Максимальна добова доза сильно варіюється. На це впливають індивідуальні особливості. Допускається її поступове зменшення в міру досягнення необхідного терапевтичного ефекту.

Доза залежить також від віку. Для підлітків вона дорівнює приблизно 20 мг на добу, а дорослі можуть приймати близько 50 мг. Це найбільш поширена схема для людей, у яких відсутні серйозні захворювання, службовці показаннями до застосування.

При цукровому діабеті і пов'язаної з ним невропатії доза альфа ліпоєвої кислоти в таблетках значно збільшується аж до 800-1800 мг. Конкретний вибір дозування залежить від особливостей перебігу недуги.

Для спортсменів і людей, які бажають знизити масу тіла, призначається не менше 600 мг на добу. Це не несе ніякої небезпеки для здоров'я людини за умови дотримання правил прийому.

Альфа-ліпоєва кислота: протипоказання.

  1. Слід утриматися від прийому кошти в період вагітності і лактації, якщо немає приписів лікаря. У дитячому віці застосування дозволяється лише по досягненню 6 років.
  2. Іноді трапляється, що у людини розвивається алергічна реакція на компоненти складу, підвищена чутливість. У подібних випадках необхідно негайно припинити прийом і звернутися до лікаря, якщо потрібно. Виразка, гастрит в анамнезі також вказують на несумісність з терапією.
  3. Прийом алкоголю - ще одне серйозне протипоказання. Важливо повністю виключити вживання будь-яких міцних напоїв на весь період лікування.
  4. Слід звернути увагу на препарати, які плануєте приймати одночасно з АЛК. Деякі засоби можуть бути несумісні з нею. Наприклад, бензойна кислота, прийнята разом з липоевой, втрачає свою активність, як і сама АЛК. Важливо вивчити інформацію в інструкції і проконсультуватися з фахівцем при виникненні сумнівів.

Побічні ефекти від прийому альфа-ліпоєвої кислоти.

Неприємні симптоми під час прийому зазвичай не виникають. Але все таки альфа-ліпоєва кислота має побічні ефекти. Їх поява найчастіше пов'язано з прийомом занадто високих доз препарату. До них належать такі явища.

  1. Головний біль.
  2. Нудота блювота.
  3. Порушення стільця, в основному - діарея.
  4. Біль в животі, печія.
  5. Судоми.
  6. Алергічні реакції різних типів.

Важливо не перевищувати дозу і радитися з фахівцем при виникненні будь-яких насторожуючих симптомів.

Альфа-ліпоєва кислота - де купити в Києві?

Купуючи будь-які лікарські препарати, слід розуміти, що їх якість багато в чому залежить від місця покупки.

Купуючи будь-які лікарські препарати, слід розуміти, що їх якість багато в чому залежить від місця покупки. На жаль, ймовірність зіткнутися з підробкою низької якості існує, якщо звертатися в неперевірені компанії. У кращому випадку ви не отримаєте ніякої користі від прийому фальсифікованого препарату. Але є інший варіант розвитку подій. У найгіршій ситуації ви ризикуєте серйозно нашкодити станом здоров'я.

Знайти перевірену компанію означає отримати гарантію безпеки і якості продукції, а також очікувано позитивний ефект лікування. Одна з надійних - "Біотус". Тут ви знайдете масу корисних засобів для дітей і дорослих за доступними цінами.

Досвідчені менеджери дадуть відповіді на будь-які питання, що стосуються складу препаратів, вибору між аналогами найбільш відповідного варіанту. Вам допоможуть підібрати оптимальний товар, а також підкажуть, як визначитися з дозуванням.

Купити альфа-ліпоєвої кислоти в Україні на сайті компанії "Біотус" можна не тільки в роздріб. Тут налагоджено співпрацю з оптовими покупцями, в число яких входять великі інтернет-магазини і аптеки.

"Біотус" стежить за новинками на ринку, а знання співробітників постійно актуалізуються. Каталог регулярно поповнюється новинками з різних куточків світу. Відповідальність за кожен товар - головна прерогатива діяльності компанії.

FAQ - Часті питання:

Слышала что если пить альфа липоевую кислоту во время беременности, то ребенок рождается более здоровым, а мама не набирает лишних килограммов. Это правда?

Утверждение достаточно спорное, поскольку на вес во время беременности и развитие плода влияют также образ жизни, режим питания. В действительности, клинические исследования не показали серьезного влияния на плод. Однако, утверждать что альфа-липоевая кислота и ее польза улучшает состояние женщины и ребенка или напротив ухудшает нельзя, поскольку вопрос до конца не изучен. По этой причине, без особых показаний связанных с состоянием здоровья рекомендуют воздержаться от приема во время беременности и кормления грудью.

Собираюсь заняться спортом. Альфа липоевую кислоту какого производителя вы можете посоветовать?

Альфа-липоевая кислота, Alpha Lipoic Acid, Solgar, 600 мг пользуется большим спросом среди спортсменов. Об этом говорят отзывы у нас на сайте, а также на независимых ресурсах. Однако, чтобы подобрать лучший для вас препарат и дозировку, свяжитесь с нашими консультантами.

Я планирую заказать у вас альфа липоевую кислоту, и еще несколько препаратов для своей семьи. Могу я рассчитывать на скидку?

Да, у нас предусмотрена гибкая система скидок для оптовых покупателей. Чтобы рассчитать точный процент экономии в вашем случае, вам стоит обсудить вопрос с менеджером по телефону или в режиме чата в любое удобное для вас время.

Я живу в маленьком районном центре. У нас в аптеке не то что биодобавок — не все лекарства есть. У вас можно оформить заказа с доставкой через Укрпочту?

Проблема достаточно распространенная у нас в стране, поэтому для удобства покупателей мы также отправляем заказы через Укрпочту.

Зміст
  • зміст
  • Альфа ліпоєва кислота: що це?
  • Корисні властивості альфа-ліпоєвої кислоти
  • Альфа-ліпоєва кислота і схуднення
  • Продукти, багаті альфа-ліпоєвої кислотою
  • Роль альфа-ліпоєвої кислоти в лікуванні захворювань
  • Альфа ліпоєва кислота - як приймати спортсменам
  • Альфа-ліпоєва кислота в косметології
  • Альфа-ліпоєва кислота для літніх людей
  • Особливості застосування альфа-ліпоєвої кислоти.
  • Альфа-ліпоєва кислота: протипоказання.
  • Побічні ефекти від прийому альфа-ліпоєвої кислоти.
  • Альфа-ліпоєва кислота - де купити в Києві?
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.